Blog de promovări online

joi, ianuarie 26, 2012

Carucioare pentru copilul tau

Carucioare copii
Afara ninge, iar derdelusul e plin de copii bucurosi cu sanii. Tu te bucuri ca poti alege la caldura din fata calculatorului caruciorul dorit pentru copilul tau.

Barza v-a poposit in curand in caminul vostru si iti va aduce cadoul mult visat. Acum stii ca trebuie sa te pregatesti cu tot ce e mai bun pentru comoara ta. Iar inceputul este alegerea unui carucior perfect.

Desigur, perfectiunea este relativa si tocmai de aceea lumeacopiilor.com.ro te ajuta sa o definesti pe a ta. Cu o oferta de peste 120 de modele, alegerea caruciorului ideal iti va fi foarte simpla, putand sorta dupa pret, nume produs sau afland care sunt la promotie.

Fotografiile detaliate ale fiecarui carucior pentru copii te vor ajuta sa alegi culoarea dorita, iar descrierea iti ofera toate informatiile despre materialul din care este confectionat, despre producator si despre accesoriile incluse.

Iar calitatea este garantata. Producatorii germani, francezi sau italieni iti pun la dispozitie siguranta totala de care are nevoie copilul tau in plimbarile tot mai dese in aer liber recomandate pe masura ce inainteaza in varsta.

Designul specific iti ofera tie ca parinte usurinta de a-l transporta, iar copilului tau privelistea si confortul necesar de a descoperi, pas cu pas, minunatiile lumii care-l inconjoara.

Si pentru ca tu sa te minunezi la fel ca si copilul tau de ce poate fi intr- un simplu carucior, cautarile tale iti vor oferi placerea descoperirii unor mici bijuterii tehnice incluse: sisteme de leganare automata, corpuri aerodinamice care se pliaza la volumul portbagajului masinii tale sau pentru a fi purtate pur si simplu pe umar, cosulete pentru bancheta din spate a autoturismului, roti gonflabile etc.

Poate ca pretul nu este cel mai important accesoriu cand vine vorba de minunea ta, dar nu este rau sa stii ca lumeacopiilor.com.ro a luat in calcul si acest aspect. Aceste carucioare pornesc spre casa ta incepand cu 129 RON, iar multe dintre modele vin cu transport gratuit!

Despre Lumea Copiilor
Societatea noastra sc Efalia srl e unul dintre primii si cei mai cunoscuti distribuitori de jucarii si articole de plaja din tara. Ne-am preocupat incontinuu de diversificarea gamei de produse si de imbunatatirea calitatii produselor comercializate, reusind sa ne impunem in piata cu un raport calitate-pret greu de egalat.Produsele se comercializeaza atat in cadrul retelei de distributie locale in Dobrogea cat si la nivel national prin magazinul online http://lumeacopiilor.com.ro/

Sursa: www.lumeacopiilor.com.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu