Blog de promovări online

marți, ianuarie 10, 2012

Ideacasa.ro incepe anul 2012 cu oferte de nerefuzat

Idea Casa
Bucuresti, 9 ianuarie 2012 - Ideacasa.ro anunta in 2012 oferte speciale la produsele pentru amenajarea bailor. Luna ianuarie incepe cu ofertele produselor Nero Ceramica.

IdeaCasa.ro da startul unui an presarat cu oferte si promotii, dedicate vizitatorilor de pe site si pagina de Facebook. In 2012 clientii vor beneficia de oferte lunare si concursuri concepute special pentru a avea parte de cele mai bune produse pentru amenajarea bailor.

Pentru inceput, in luna IANUARIE 2012, Ideacasa.ro propune reduceri la gama de produse marca Nero Ceramica. Printre acestea se regasesc seturi de baie stative si suspendate, ce inglobeaza ceramica traditionala din Civita Castellana. Obiectele sanitare Nero Ceramica sunt capabile sa satisfaca variate necesitati, de la cele practice pana la cele estestice, acordand o atentie speciala conservarii mediului inconjurator. Acestea aduc in Romania garantia calitatii Made in Italy.

Ofertele inceputului de an la www.ideacasa.ro sunt valabile in perioada 10 - 26 ianuarie 2012, in limita stocului disponibil.

Despre IdeaCasa
Calitatea, inovatia si design-ul s-au stabilit in showroom-ul IdeaCasa, sub forma unei game rafinate de produse pentru amenajarea baii. Putem transforma perspectivele dumneavoastra pentru o baie stilata in realitatea unui aranjament de lux, indiferent ca este vorba de un spatiu aflat la casa sau in apartament. 

IdeaCasa isi dedica timpul pentru furnizarea celor mai variate si convenabile optiuni pentru amenajarea baii. Suntem pasionati de acestea si va oferim produse atat distinse, cat si practice, caracterizate de un excelent design inovator. Va punem la dispozitie zeci de cataloage cu produse de calitate garantata printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.

Gasirea echilibrului intre un aspect extraordinar si performante durabile nu este un lucru usor. Daca insa alegerea dumneavoastra implica IdeaCasa, atunci veti putea crea baia perfecta. Puteti alege intre obiecte sanitare suspendate sau stative, cu un design retro sau modern, simple sau ornamentare, pentru un rezultat clasic sau o atmosfera spa. 

Sursa: www.ideacasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu