Blog de promovări online

vineri, ianuarie 13, 2012

www.autovital.ro, un site auto de luat in seama!

www.autovital.ro este un site auto unde puteti gasi multe stiri, informatii, documentatii, noutati, evenimente, anunturi, forum, oferte, concursuri, configuratoare auto, configuratoare jante, configuratoare anvelope, cataloage piese, cataloage uleiuri si multe alte lucruri interesante, toate din domeniul auto.

Mai mult, www.autovital.ro promoveaza GRATUIT orice stire, informatie si documentatie auto pe care o considera utila pentru cititorii site-ului. Drept urmare, orice articol primit pe adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com, va fi analizat de catre echipa AUTOvital, iar daca va fi considerat util pentru cititorii pasionati de acest domeniu impresionant, va fi publicat  GRATUIT pe www.autovital.ro, Facebook, Twitter si alte site-uri care preiau articolele AUTOvital, chiar daca acesta contine imagini cu sigle, reclame, etc.

Tot pe www.autovital.ro aveti posibilitatea sa adaugati un anunt auto, sa deschideti un  topic nou pe forum, sa comentati pe forum, sa comunicati cu prietenii pe chat, sa adaugati un service auto in lista aferenta judetului din care face parte service-ul respectiv, sa va abonati la serviciul de Newsletter, etc.

Va mai anuntam ca www.autovital.ro a ocupat recent locul 2 in competitia “Cel Mai Bun Blog al anului 2011”, competitie organizata de Most Wanted Blog, carora le multumim inca o data. Speram ca acest premiu sa fie primul dintr-o serie cat mai mare de reusite iar faptul ca am ajuns deja la PR 3 in Google si in primele 10.000 de site-uri din Romania conform Alexa Traffic Rank RO sa nu fie o pura intamplare!

In concluzie, va asteptam cat mai des pe www.autovital.ro, sa descoperim impreuna "nemarginitul univers auto"!

Sursa: www.autovital.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu