Blog de promovări online

marți, februarie 07, 2012

Premiile Grammy 2012 - Adele, principala favorita la castigarea trofeului „Albumul Anului”

Premiile Grammy 2012
Adele, principala favorita, in viziunea casei de pariuri Stanleybet , la castigarea trofeului „Albumul Anului”

S-a dat startul numaratorii inverse pentru cea de-a 54-a editie a prestigioaselor Oscaruri Muzicale, ce va aduna pe 12 februarie la Los Angeles Staples Center artisti de renume ai muzicii internationale. Vedeta indiscutabila a acestei gale este cantareata in varsta de doar 23 de ani, Adele. Aflată incă in perioada de recuperare după operaţia la corzile vocale din cursul lunii Noiembrie a anului trecut, artista a reusit sa fie nominalizata la 6 categorii in cadrul galelor din acest an.

Specialistii casei de pariuri britanice, Stanleybet, au introdus de curand in oferta  posibilitatea parierii pe castigatorii urmatoarelor categorii din cadrul „Premiilor Grammy”:

- „Albumul anului”, unde avand o cota de 1,10, Adele conduce detasat cu albumul sau  „21”  in fata albumului „Doo Wops And Hooligans” al lui Bruno Mars, care printr-o victorie ar multiplica de 7 ori suma jucata de pariori;
- „Cel mai bun nou artist” avand-o ca favorita pe cantareata Nicki Minaj cu o cota de 1.95;
- „Cantecul anului” unde melodia „Rolling In The Deep” interpretata de  Adele conduce clasamentul cu o cota de 1,20;
- „Compozitorul anului”  in care putem regasi in topul favoritilor melodia interpretei Adele, „Rolling In The Deep”, conducand detasat cu o cota de 1.25 in fata grupului compus din Kanye West, Rihanna, Kid Cudi si Fergie cotat cu 3,50.

„Beneficiind de o bogata si foarte variata oferta de pariere, Stanleybet pune acum la dispozitia pariorilor acest tip nou de pariu dedicat iubitorilor de muzică –  pariuri pe câstigătorii Premiilor Grammy. Know how-ul britanic dobandit in cei peste 54 de ani de experienta in  domeniul pariurilor si-a pus intotdeauna ampreta asupra serviciilor oferite de Stanleybet in România, reusind astfel ca de-a lungul timpului să aducă un plus de prospetime in paleta serviciilor parioristice oferite.” a declarat Catalin Moise Directorul de Marketing al Stanleybet.

Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile in 320 de agentii din România, in peste 90 de orase. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe câstigătorii festivalului de film european, concursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei precum si pe evenimentele virtuale V-Sports.

Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa care operează peste 2000 de agentii de pariuri in 8 state europene.

Sursa: www.stanleybet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu