Blog de promovări online

luni, martie 12, 2012

Ce este SEO si de ce avem nevoie de SEO?

Optimizare.biz
Navigand pe internet, ne lovim frecvent de termenul SEO. Dar ce inseamna acest termen, folosit obsesiv in lumea web-ului?

SEO (Search Engine Optimization) inseamna optimizare site pentru motoarele de cautare, mai exact arta de a optimiza un site sau o pagina web pentru a-i creste pozitia in motoarele de cautare.

De-a lungul timpului, cresterea numarului de site-uri a dus la aparitia motoarelor de cautare gen Google, Yahoo, Bing, etc, iar apoi marirea frecventei utilizarii acestora din urma a condus la necesitatea optimizarii site-urilor pentru a iesi cat mai in fata in cautari.

Solutiile de optimizare site ajuta la:
-cresterea numarul de vizitatori veniti din motoarele de cautare;
-cresterea pozitiei site-ului in motoarele de cautare;
-marirea profitului realizat;
-aducerea de audienta targetata, focusata pe un anumit subiect.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), impreuna cu cresterea popularitatii site-ului cresc pozitia site-ului in motoarele de cautare, si implicit numarul de vizitatori, de cumparatori si de vanzari.

Promovarea site-ului in diverse directoare web, directoare de articole, retele sociale, bloguri, etc este vitala in orice campanie SEO, trebuie realizata de catre o echipa competenta, specializata si cu o experienta indelungata in campanii de link building, cum este de exemplu Optimizare.BIZ (www.optimizare.biz).

Site-urile in care Optimizare.BIZ realizeaza inscrieri sunt cele mai populare, transmit pagerank, vizitatori si sunt seo-frindly. Promovarea se realizeaza manual, iar la sfarsitul acesteia va prezinta rapoarte detaliate, fara nici un cost suplimentar.

In concluzie avem nevoie de optimizare (SEO) pentru ca:
-91% din traficul unui site provine din motoare de cautare ca Google, Yahoo, Bing;
-80% din cei care folosesc motoarele de cautare NU trec de prima pagina cu rezultate;
-Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a unui site;
-Primiti vizitatori care cauta exact produsul sau serviciul pe care il oferiti;
-Prin apelarea la servicii de optimizare web se primesc vizitatori target-ati;
-Fata de link-urile sponsorizate, prin utilizarea de servicii de optimizare web beneficiati de pozitii de top pe o perioada indelungata, fara a mai plati cuiva.

Sursa: www.optimizare.biz

2 comentarii: