Blog de promovări online

luni, martie 05, 2012

Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala
Stim cu totii ca atunci cand picioarele sunt reci, intreg corpul nostrum simte frigul. O solutie viabila la acest lucru il reprezinta incalzirea electrica in pardoseala. Renuntati la inbracamintea groasa, sosete groase, acum dumneavoastra si copii dumneavoastra se pot juca pe podea in mod confortabil fara a mai simti frigul de altadata.

De ce sa optati pentru incalzirea electrica in pardoseala?
Confortul inseamna totul, mai ales acasa. Cu sistemul de incalzire electrica in pardoseala veti avea o pardoseala frumoasa, calda si fara efort!

Prin sistemul de incalzire prin pardoseala se obtin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului; rezulta de aici un consum de energie mai redus comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare.

Incalzirea electrica in pardoseala aduce confort si ajuta in acelasi timp la aconomisirea costurilor de incalzire. Sistemul de incalzire electrica in pardoseala este instalat aproape de suprafata pardoselei pentru a oferi o incalzire rapida a camerei. Datorita distributiei uniforme a caldurii, termostatul poate fi reglat cu 2 grade mai putin decat de obicei, fara a afecta nivelul de confort sau caldura. In timpul primaverii sau toamnei se poate opri sistemul obisnuit de incalzire si sa mentineti pardoselile calde si confortabile.

T2QuickNet: Retea subtire de incalzire, auto-aderenta
Covoras autoadeziv ultrasubţire cu capacitate de încălzire permanentă, destinat montării  direct sub plăcile de pardoseală. Datorită grosimii reduse (doar 3 mm),  acesta reprezintă cea mai bună soluţie la renovarea şi modernizarea  încăperilor.

Covorasele sunt disponibile în două variante: 90 W/m² pentru pardoselile bine izolate şi 160 W/m² pentru încălzirea rapidă a pardoselii sau pentru cerinţe mai ridicate de confort
termic.

Utilizare: Sufragerii, bucatarii, bai, saloane, camera copiilor, sere.
Pardoseala de suprafata: Gresie, piatra naturala (max. 30 mm grosime).
Suport de montaj: sapa ciment, sapa anhidrit, podea de lemn*, placa de gips carton, placa de cherestea

Calculator Cost :
Suprafetele camerelor ce necesita incalzire (Living, Dormitor, Baie, Bucatarie, Hol etc).

(T2QuickNet: Retea subtire de incalzire, auto-aderenta). Peste suprafata incalzita se poate opta pentru variantele de: gresie, parchet laminat sau parchet lemn.

Suprafetele mai mari de 100mp vor beneficia de un discount suplimentar de 5 - 10 % .

Sursa: www.instalatii-amenajari.com.ro

6 comentarii:

  1. mi se pare foarte ingenioasa ideea de incalzire prin pardoseala. si economica :) din punct de vedere al randamnetului

    RăspundețiȘtergere
  2. este o idee extraordinara !! mai ales pentru persoanele sensibile care racesc de la picioare... acelea cred ca sunt cele mai fericite:D

    RăspundețiȘtergere
  3. este eficienta..dar mai mult ma incanta centrala:)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesante... chiar imi plac sistemele de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Incalzirea in pardoseala , este de departe cea mai confortabila metode de incalzit scazand facturile cu pana la 30 % . Utilizati cu incredere ;)

    RăspundețiȘtergere