Blog de promovări online

marți, martie 13, 2012

Vrei un televizor LCD?

Televizor LCD
Foto: www.debo.ro
Traim intr-o perioada cu o evolutie tehnologica foarte accelerata in toate domeniile. Zilnic apar noi masini, telefoane, televizoare, PC-uri, laptop-uri, camere foto, tablete, etc. Este din ce in ce mai greu practice sa tinem pasul cu tehnologia. Dar asta nu ne impiedica totusi sa achizionam televizoare LCD. De fapt, nu stiu daca este o persoana in tara asta care nu isi doreste cel putin un televizor LCD in casa.

Dar ce inseamna de fapt acest LCD?
LCD (Liquid Crystal Display) este un dispozitiv de afișare pentru litere, cifre, grafică și imagini, fiind constituit dintr-o matrice de celule lichide care devin opace sau își schimbă culoarea sub influența unui curent sau câmp electric. ” (Wikipedia)

Cristalele lichide sunt combinații chimice de natură organică aflate în stare lichidă. Ele au proprietatea de a putea fi comandate de o corespunzătoare tensiune electrică, astfel încât își ordonează moleculele trecând de la stare „transparentă” la stare „netransparentă”. Concret, este vorba de o polarizare electrică a unor molecule lichide care în contrast cu restul „câmpului” formează o imagine vizibilă.” (Wikipedia)

Daca in trecut, la achizitia unui televizor, nu aveam prea multe optiuni de ales (alb-negru sau color, eventual diagonala televizorului), acum ne gasim in postura de a studia foarte bine ce cumparam (rezolutia ecranului, dimensiunea punctului, suprafata vizibila, timpul de raspuns, rata de reimprospatare, tipul matricei, unghiul de vizibilitate, suportul de culori, luminozitatea, contrastul, formatul de ecran, porturile de intrare, clasa energetic, functiile disponibile si multe alte caracteristici).

www.debo.ro va propune de exemplu, la momentul actual, nu mai putin de 98 modele de televizoare LCD, pentru toate gusturile. Mai mult, Debo vine in ajutorul d-voastra cu filtre de selectare a modelelor dorite in meniul din partea dreapta a site-ului. Iar daca considerati ca filtrele nu sunt suficiente, aveti posibilitatea sa sunati direct un operator care sa va ajute in cautarea televizorului LCD mult dorit!

11 comentarii: