Blog de promovări online

vineri, mai 18, 2012

Sa nu uitam de bicicletele noastre dragi!

Nichiduta
Cati dintre d-voastra v-ati dorit in copilarie o bicicleta? Cred ca este una din putinile intrebari existente la care putem avea in unanimitate un raspuns afirmativ. Si cati dintre d-voastra ati si avut in realitate o bicicleta? Aici, din pacate, cu siguranta nu mai avem doar raspunsuri  afirmative.

Fac parte din categoria celor care si-au dorit foarte mult o bicicleta in copilarie, dar care nu au avut-o niciodata. Dar timpul nu este pierdut inca, daca nu am avut-o in primii 30 de ani de viata, sper sa o am in urmatorii 30. Si asta pentru ca este o senzatie minunata sa mergi pe bicicleta, mai ales in locurile linistite din natura, unde nu mai sunt prezente agitatia si poluarea din centrul orasului. Daca mai avem si familia langa noi, pe biciclete binenteles, deja vorbim de un ideal destul de greu de atins, dar nu imposibil.

Sa nu uitam ca mersul pe bicicleta este si foarte sanatos, ajutand la mentinerea starii generale de sanatate a organismelor noastre. Ar fi bine ca in loc sa mergem 15-20 minute cu masina personala sau mijlocul de transport in comun la serviciu, sa mergem 30 de minute cu bicicleta. Poate nu ne-am mai plange de diverse probleme ale sistemului cardiovascular, probleme cu musculatura sau de ce nu, cu kilogramele in plus, care de la o varsta se tot aduna.

Daca v-am rascolit amintirile din copilarie si v-am facut dornici de a cumpara o bicicleta pentru copiii sau nepotii d-voastra, va pot recomanda un site de unde le puteti achizitiona. Este vorba binenteles despre www.nichiduta.ro. Aici puteti gasi o gama foarte variata de biciclete, practic nu aveti cum sa nu gasiti una si pe gustul d-voastra. Imi este teama doar ca, neputand sa va hotarati doar asupra uneia, veti fi nevoiti sa cumparati chiar mai multe.

Deci, din nou, sa trecem la treaba!

Un comentariu: