Blog de promovări online

vineri, iunie 08, 2012

Calin Donca despre proiectul Salve Club

Nu cred ca mai sunt multe persoane in Romania care sa nu fi auzit inca despre termini precum Salve Group, Salve Club, Salve Card, Calin Donca, Avita Premium, etc. Cei mai des folositi dintre acestia sunt Salve Group si Salve Card. Dar ce reprezinta totusi acesti termeni?

Salve Group
Ce este Salve Group?
Salve Group este un grup financiar european care se ocupa cu distributia produselor financiare in Europa Centrala si de Est. Salve Group este o companie privata, care se ocupa cu consultanta financiara independenta si vanzare de produse financiare. Salve Group lucreaza pe sisteme si produse diferite si se concentreze pe diverse grupuri tinta. 

Salve Group Company a fost infiintata în anul 2001 si in prezent are sediul in Bratislava. Salve Group foloseste in mod constant oportunitatile oferite de piata unica europeana in domeniul serviciilor financiare. Aceasta opereaza în Europa Centrala si de Est ca un integrator al pietei, prin consolidarea societatiilor locale la un puternic grup financiar european. Aduce standarde occidental europene de consultanta financiara si produse financiare de calitate. 

Salve Group a ajutat peste 1 milion de clienti in planificarea unui viitor financiar mai bun si peste 100.000 de asociati in a obtine independenta financiara. Salve Group este o companie independenta, cu factor de decizie unic, in distribuirea produselor financiare (bancare, de asigurari sau de alt grup financiar). Actionar si fondator este D-nul Peter Krištofovič. 

Grupul Salve condus de Peter Krištofovič, construieste o retea unica de furnizare de produse financiare, in Republica Slovaca, Republica Ceha, Ucraina si Romania.

Ce este Salve Card si cum functioneaza?
Salve Card
Nevoia de servicii medicale este cunoscuta si solicitata de catre toate categoriile de persoane. Modul si conditiile acestor servicii medicale din Romania, in unitatile ce apartin de stat sunt, din pacate, de asemenea cunoscute de catre toti romanii.

Solutia? Salve CARD: discounturi spre mii de parteneri si furnizori de servicii medicale. Reduceri care merg pana la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor standarde ridicate la preturi accesibile.

Salve CARD se achizitioneaza de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club. Se completeaza o Conventie Comerciala intre Salve Club si noul utilizator al Cardului iar alaturi de o dovada a platii celor 118 RON in contul Salve Club aferenti cardului, se va inmana cardul Salve pe loc. Apoi, ori de câte ori veti merge spre partenerii si furnizorii de servicii medicale ce sunt in colaborare cu Salve CARD, dupa achizitionarea produsului sau dupa ce beneficiati de un serviciu, aratati cardul Salve, iar codul de bare de pe spatele cardului va va oferi reducerea stabilita intre partenerul medical si Salve Club, reducere prezentata pe site-ul www.salvecard.ro. Reducerea se ofera pe loc, iar clientul Salve CARD pleaca multumit ca a economisit bani. 

Participand la Campania Avita Premium, am primit pe langa cele 2 produse Avita Chewing C500 si Avita Aloe Vera&Enzymes, pe care am inceput deja sa le folosesc, si un card Salve Card in valoare de 118 lei, care ma va ajuta sa beneficiez de diverse reduceri la unitatile medicale care colaboreaza cu Salve Group, din aria orasului in care locuiesc.

Nu ne ramane decat sa speram ca Reforma Sanatatii, care va fi adoptata in aceasta perioada, va fi in sfarsit una buna!

2 comentarii:

  1. La cat de multa reclama se face pentru reforma sanatatii ar trebui sa fim 18 mil.de colaboratori si fiecare sa isi faca singur adeziunea.
    Dupa reforma o sa fie foarte interesant sa ii vad pe cei sceptici de astazi care asteapta sa vada...,cum vor veni la noi si ne vor certa mai sa ne bata ca de ce nu i-am inscris si pe ei de ce nu am insistat mai mult de ce nu i-am batut si legat sa le luam 70 de lei din portofel si sa ii inscriem in SALVE.:))Doamne cat o sa ma amuz.
    Adevarul e ca la reforma pensiilor din 2007 nu s-a facut atata publicitate,iar prietenii mei nu mi-au spus si mie de acea posibilitate,dar voi cei de azi nu mai puteti sa spuneti nimic;asa ca va astept sa va dau toate informatiile si sa va inscriu,la numarul de tel.0749814627-ALIN IVASCO

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca putina rabdare Alin, si sa speram sa iasa cine trebe la alegeri!

    RăspundețiȘtergere