Blog de promovări online

joi, iunie 07, 2012

Dremel lanseaza ferastraul compact DSM20

Ferastraul compact DSM20
Dremel, unul din brandurile de scule electrice ale concernului Bosch, anunţă lansarea ferăstrăului compact DSM20, cea mai recentă unealtă din gama de sisteme versatile Dremel (Versatile Tool Systems). Noul model de ferăstrău compact este prevăzut cu un motor de 710 W şi poate tăia până la adâncimi de 20 de mm din materialele cel mai des utilizate în activităţile de bricolaj, începând cu lemn, plastic, până la metal şi faianţă. Datorită vizibilităţii oferite utilizatorului şi a discurilor de tăiere abrazive care sunt uşor de manevrat, Dremel DSM20 asigură o tăiere precisă şi reduce astfel timpul efectiv de lucru pentru proiectele de bricolaj, întreţinere sau reparaţii.

Faţă de uneltele care necesită discuri cu dinţi, Dremel DSM20 foloseşte discuri abrazive care permit utilizatorului să efectueze o tăiere precisă. Fiind extrem de sigur, acesta nu necesită un mecanism de protecţie în partea inferioară care, conform standardului EN, este obligatoriu pentru toate uneltele prevăzute cu discuri cu dinţi. Mai mult, discurile abrazive, fără dinţi, ale ferăstrăului Dremel DSM20 realizează tăieturi pe o gamă largă de materiale, de la lemn la materiale de zidărie.

Acest ferăstrău poate fi utilizat extrem de uşor, putând fi manevrat, pentru cele mai multe tipuri de tăieturi, chiar şi cu o singură mână. În plus, butonul de blocare a axului face extrem de uşoară schimbarea accesoriilor. Un motor de 710 W acţionează un angrenaj melcat, furnizând o putere suficientă pentru toate aplicaţiile ferăstrăului DSM20, inclusiv proiectele mai dificile. Această unealtă este prevăzută cu un ghidaj reglabil de profunzime, care face posibilă tăierea majorităţii materialelor cu o grosime de până la 20 de mm.

Ferăstrăul este adecvat pentru lucrările de reamenajare a locuinţei, pentru montarea dulapurilor, tăierea plăcilor din gipscarton şi a celor din lemn, precum şi pentru o gamă largă de lucrări de întreţinere şi de reparaţii efectuate în mod uzual în cadrul locuinţei. Astfel, este nevoie de mai puţin timp pentru montarea plăcilor de parchet, a plăcilor de ceramică şi a echipamentelor de instalaţie sanitară, atât în bucătărie, cât şi în baie – chiar şi la montarea treptelor noi.

Accesorii şi ataşamente
Ferăstrăul Dremel DSM20 poate fi utilizat împreună cu o gamă largă de accesorii şi ataşamente. Gama de accesorii constă în discul de tăiere multifuncţional cu carbură DSM500 pentru materialele din lemn de esenţă tare sau moale, pentru placaje, materiale compozite, parchet laminat, plăci de gipscarton, PVC sau plastic; discul de tăiere în metal şi plastic DSM510 pentru tăierea plăcilor fibrolemnoase, cupru, acrilic, vinil şi a multor altor materiale; discul de tăiere în zidărie DSM520 pentru tăierea materialelor de zidărie şi a pietrelor; discul de tăiere pentru faianţă cu diamant DSM540 pentru tăierea plăcilor de gresie, faianţă, marmură, beton, cărămidă, porţelan şi a plăcilor ceramice şi discul de tăiere multifuncţional, pentru tăieturi înecate, cu carbură DSM600. 

Gama de ataşamente conţine ghidajul pentru muchii drepte care ajută la desprinderea materialelor cu o lăţime de până la 17 cm; ghidajul de tăiere DSM840 pentru tăieturi drepte, pe diagonală şi la un unghi de 45 de grade pentru montarea plintelor, a ramelor ferestrelor/uşilor şi a tablourilor; ghidajul de tăiere 2 x 4 care poate fi montat peste un material din lemn cu dimensiuni de 37 de mm x 86 de mm, pentru a ajuta la dublarea adâncimii de tăiere a ferăstrăului DSM20. 

Trusa de scule
Trusa Dremel DSM20 include ferăstrăul Dremel DSM20, un disc de tăiere multifuncţional cu carbură DSM500, trei discuri de tăiere în metal şi plastic DSM510, ataşamentul aspirator, ghidajul pentru muchii drepte, un ghidaj de tăiere 2 x 4, un DVD de întâmpinare şi inspirare şi o geantă care permite o depozitare sigură şi spaţioasă.

Sursa: Bosch Romania 

2 comentarii: