Blog de promovări online

joi, iulie 19, 2012

Au mai ramas cateva zile din campania ”Ai colectat, ai castigat!”

Ai colectat, ai castigat
Au mai ramas cateva zile din campania ”Ai colectat, ai castigat!”, organizata de colecteazaselectiv.ro, motiv pentru care tin sa va aduc aminte ca mai aveti la dispozitie doar 9 zile in care puteti castiga in continuare premii instant si mai important, puteti sa va mariti sansele de a castiga marele premiu: un Ford KA!

Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti la punctele de colectare minimum 10 deseuri de ambalaje pentru a primi un tichet razuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneti de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie neaparat inscris pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899, pentru a putea intra in cursa pentru marele premiu!

Va readuc aminte faptul ca marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899!

Lista oraselor care participa in actiune: Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiesti, Focsani, Roman, Arad, Deva, Medias, Sfantu Gheorghe, Targu Jiu, Tulcea, Targu Mures, Zalau, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Mult succes!

2 comentarii:

  1. sunt atatea orase participante ca sansele la castig sunt una la un milion.macar fac si ei un lucru bun in legatura cu gunoaiele

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca se fac si campanii de genul:) Poate asa vom reusi si noi sa avem un oras mai curat si mai frumos :)

    RăspundețiȘtergere