Blog de promovări online

vineri, august 17, 2012

1001 de scaune pentru d-voastra!

Scaun de bar metalic Tonic
Foto: www.1001scaune.ro
Aparent fara prea mare importanta, scaunele ocupa de asemenea un loc foarte important in vietile noastre. Si acest lucru pentru ca nu putem sta chiar toata ziua in picioare. Si chiar daca am avea rezistenta necesara unui astfel de efort fizic, am fi nevoiti sa ne asezam pe scaune in diferite circumstante: in autobuz cand mergem la serviciu, in autoturisme cand mergem la supermarket, la serviciu cand lucram la calculator, acasa cand luam masa si exemplele pot continua la nesfarsit.

Pana nu am dat de site-ul www.1001scaune.ro, nici eu nu am realizat ca pot fi atat de multe tipuri si modele de scaune si ca putem vorbi de o clasificare atat de vasta a acestora. Astfel, dupa un prim criteriu, scaunele pot fi clasificate in scaune propriu-zise, scaune de bar, fotolii, scaune de birou si scaune de terase. Pana aici totul este normal, nimic nou, dar partea mai putin cunoscuta este ca si fiecare categorie principala se imparte la randul ei in mai multe categorii secundare.

De exemplu, scaunele propriu-zise pot fi impartite in scaune de bucatarie, scaune din lemn, scaune dining, scaune din plastic, scaune pliante si scaune de design. Scaunele de bar sunt de 2 feluri: metalice si din lemn. Fotoliile sunt din lemn, metalice si tapitate. Scaunele de birou au o clasificare foarte interesanta, acestea pot fi directoriale, ergonomice, de asteptare, home office si scaune de conferinta. Pana si scaunele de terasa au clasificare: metalice si din plastic.

Din toate scaunele prezentate pe site, unul mi-a atras atentia in mod deosebit. Este vorba de scaunul Tonic, un scaun de bar metalic de 7 kilograme si cu o inaltime de aproape 1 metru. Nu stiu daca ati stat vreodata pe un astfel de scaun, dar pot sa va spun din proprie experienta ca acesta ofera ocupantului o doza foarte mare de relaxare. Iar daca mai aveti langa d-voastra si compania potrivita si un cocktail pe masura, deja vorbim de o seara de vis!

Care este modelul d-voastra preferat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu