Blog de promovări online

luni, august 06, 2012

A Kind of Magic FM!

Magic FM
Stau si ma intreb de multe ori Cat de departe putem merge noi oamenii (putem noi oamenii…) in lupta pentru supravietuire. Constienti de faptul ca The Winner Takes It All, muncind din ce in ce mai mult, am ajuns la frontiera dintre oameni si roboti. The Sign care ne mai da o speranta, ca inca mai suntem in lumea oamenilor (Are We Human?), in “Romantic World”, este ca mai simtim fiori (ni se mai face pielea de gaina) atunci cand ascultam muzica, SOFT MUSIC.

A Beautiful Day din viata mea incepe cu sotia mea (Love Of My Life), putina MUZICA SOFT de la radio si o cafea. Si este suficient sa ascult 30 minutes de muzica buna, incat sa raman macar cu o melodie Always In My Mind, pe care sa o cant in gand All Day Long! Din pacate, aceste obiceiuri, care sunt dintre cele mai frumoase intr-o zi obisnuita, le facem in graba pentru ca…surprize-surprize…trebuie sa ajungem la servicii. Din fericire, indiferent ce cale de transport alegem, muzica este mereu cu noi, A Kind Of Magic.

Si sunt atat de multe melodii frumoase pe care sa le asculti, incat ajungi intr-adevar sa crezi ca traiesti intr-o Wonderful Life. Iti doresti sa fii Forever Young sa asculti Always, All For Love, Stay Another Day sa asculti Miracle Of Love, Set Fire to the Rain pentru Someone Like You, Crying in the Rain pentru Eternal Flame, sa faci un Pas in doi  pentru A Night Like This si Cause You Are Young sa asculti Night Fever.

Iar daca te consideri singur, sa stii ca You Are Not Alone, acolo cineva Miss You Like Crazy, te place Just the Way You Are si isi doreste To Be With You, Especially For You. Ai incredere, Love Takes Time, Sacrifice and Faith. Walk of Life este lung, Enjoy the Silence, iar cand gasesti O fata ca ea, Cat de departe, sa ii spui I`m Yours, because Love Changes Everything.

Si as putea continua la nesfarsit, dar The Show Must Go On, iar maine trebuie sa o iau de la inceput, spunand A New Day Has Come!

Si nu uitati: Don`t Worry, Be Happy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu