Blog de promovări online

vineri, august 10, 2012

evoMAG topeste preturile!

evoMAG.ro
In plina vara evoMAG te echipeaza de vacanta! Include in bugetul tau de concediu o mica parte pentru achizitii din cele mai bune promotii evoMAG.

Nu poti petrece vara fara sa imortalizezi toate momentele de relaxare cu un aparat foto de calitate.

Pentru pasionati, evoMAG a pregatit un pachet irezistibil: NIKON D5100 cu obiectiv 18-55VR care vine in comanda ta impreuna cu nu mai putin de 5 cadouri si anume: un obiectiv Nikon 55-200 mm, un card de memorie de 8 GB, geanta Nikon pentru camera foto, un trepied foto panoramic precum si servetele de curatare a lentilelor. Toate acestea la un pret topit de 2.999 lei.

Pentru cei mai putin pretentiosi, oferta de vara cuprinde reduceri si la aparatele foto compacte. De aici va puteti alege modelul S9300 de la Nikon cu filmare full HD, poze 3D si GPS numai pentru 1.299 lei.

Esti plecat in vacanta si vrei sa-i simti pe cei de acasa mai aproape?
evoMAG iti aduce oferte de vara la telefoanele mobile pentru toate gusturile si buzunarele. Astfel poti opta pentru modelul BlackBerry 9320 Curve, acum la pretul de 899 lei sau, daca esti dependent de internet si comunicare, iti propunem Samsung Galaxy S II cu doar 1.699 lei.

Te-ai intors din concediu si vrei sa materializezi amintirile fotografice pe suport de hartie?
Tot la evoMAG gasesti tot ce ai nevoie! Din toata gama variata de imprimante si multifunctionale accesibile oricui,  iti propunem cateva modele aflate acum la preturi reduse. 

Multifunctionalul HP OfficeJet 4500 cu functii de Imprimanta/Copiator/Scanner/Fax  costa acum doar 299 lei. Iar daca ai nevoie de mobilitate sau pur si simplu nu iti plac cablurile, tot HP a aparut in oferta cu modelul OfficeJet Pro 8600 la doar 869 lei!

Ofertele sunt valabile pana pe data de 14.08.2012 in limita stocului.

Despre evoMAG.ro
evoMAG.ro este un site de comert electronic care are peste 85.000 produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii. Produsele de buna calitate, garantiile rezolvate mereu in regim de urgenta, livrarile cat mai rapide, pretul cat mai bun al produselor sunt doar cateva dintre serviciile site-ului evoMAG.ro.

Site-ul evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 20.000 de persoane, iar baza de date numara peste 130.000 de conturi active. 

Sursa: www.evoMAG.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu