Blog de promovări online

marți, august 07, 2012

Hai Romania!

Hai sa aducem Romania acasa
Atat de repede trece timpul, incat nici nu am realizat cand au trecut 10 zile din Jocurile Olimpice de Vara, competitie care a ajuns deja la a 30-a editie si care se desfasoara la Londra in perioada 27 iulie - 12 august 2012.

Cum am mai spus pe acest blog de promovari, avem la aceasta editie aniversara a Olimpiadei, nu mai putin de 104 de sportivi romani, care nu numai ca merita toate felicitarile si aprecierile noastre pentru faptul ca s-au calificat in cea mai mare competitie sportiva mondiala, dar mai au si rezultate deosebite.

In 10 zile de dispute aprige, sportivii romani au obtinut nu mai putin de 8 medalii, 2 de aur prin Alin Moldoveanu la tir si Sandra Izbasa la gimnastica, 4 de argint prin Alina Dumitru si Corina Caprioriu la judo, Roxana Cocos la haltere si echipa masculina de sabie si 2 de bronz prin echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin la haltere.

Acest lucru dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca suntem un popor foarte talentat, cu foarte mult potential, dar care mai are nevoie binenteles de mai multa organizare, sustinere financiara si o doza mai mare din acea mentalitate de invingator.

Din fericire, de sustinerea financiara a lotului de sportivi romani care participa la Olimpiada se ocupa si brandul romanesc Gerovital, care isi arata sustinerea fata de valorile romanesti, fiind de altfel sponsor principal al Echipei Olimpice a Romaniei. Gerovital Romania a lansat chiar si un site cu aceasta ocazie importanta, este vorba de www.aducemromaniaacasa.ro, prin care isi propune sa sprijine romanii talentati si sa aduca pe buzele oamenilor numele acestor talente deosebite.

La momentul in care scriu acest articol, Catalina Ponor a obtinut inca o medalie de argint la sol, iar Sandra Izbasa a fost la doar cateva fractiuni de secunda de o medalie, tot la acelasi aparat. Ambele fete, impreuna cu toti sportivii romani, merita pe deplin felicitarile noastre!

Hai Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu