Blog de promovări online

joi, august 30, 2012

Originalo-cadoul care se traieste

Chic&Romance
Foto: www.originalo.ro
Ţi-ar plăcea să oferi cadouri?
Dar să le primeşti?
Cred că ultima întrebare devine mai interesantă şi atrăgătoare!

Atunci când oferi cadouri o faci din tot sufletul şi cu mare drag! Cadourile   – oricât de mici sau de mari ar fi acestea – îţi luminează sufletul şi îţi mai înveselesc ziua. Se spune că adevăratele cadouri stau în esenţe mici.

Din punctul meu de vedere, îmi este destul de dificil să aleg cadoul potrivit,  deoarece şi eu sunt foarte pretenţioasă în alegerea acestuia, dar şi persoanele cărora te străduieşti să le faci cadouri te determină să adopţi această atitudine. Opinia mea este că pentru a oferi cadoul potrivit trebuie să cunoşti foarte bine persoana căreia doreşti să-i oferi cadoul-surpriză. Astfel, pentru a şti persoana în cauză, este necesar să o vizitezi frecvent, să comunici constant cu aceasta, să afli ce preferinţe are, ce gusturi deţine când face shopping. Şi în acest proces, comunicarea este extrem de importantă pentru stabilirea unui contact interpersonal amiabil. Pot susţine din proprie experienţă că este preferabil să dăruieşti ceea ce destinatarul îşi doreşte foarte mult. Degeaba investeşti timp şi bani, dacă aşa-numitul cadou nu stârneşte interes persoanei după ce i l-ai dăruit!!!      

Prin urmare, crezi că poţi să fii original în alegerea cadoului perfect? Eu cred că răspunsul tău poate fi unul afirmativ. De ce spun aceasta?
Pentru că site-ul www.originalo.ro îţi oferă cadoul-experienţă. Soluţia este la îndemâna ta, în calitate de viitor cumpărător, şi o poţi accesa doar printr-un click! Prin urmare, nu mai sta pe gânduri şi încearcă diversele pachete-ofertă din cadrul acestui site!!! Astfel, lasă-ţi imaginaţia să zboare şi alege unul sau mai multe din cele 10 pachete preferate gen: Nature Escape, Chic and Romance, Sport to Enjoy, Spa în doi, Luxury Spa, Boutique Hotel, City and Fun, Aventură în doi, 100% Adrenalina, Spa de Relaxare.

Trebuie consemnat faptul că într-adevăr Cadourile Originalo conţin un catalog în care puteţi descoperi peste 170 de activităţi şi de parteneri, cu toţii implicaţi în acest proces, precum şi informaţii suplimentare referitoare la modalitatea rezervării. Este oferit şi un voucher drept cadou a cărui valoare nu este consemnată intenţionat, iar acesta este valabil cel puţin un an pentru toate activităţile incluse în catalog, îngăduindu-i persoanei căreia îi vei face cadoul să aprecieze clipele unice şi momentele minunate, pe care le va petrece în cele mai exotice, pitoreşti şi de nu, româneşti locuri (de exemplu pachetul cadou-experienţă ”Nature Escape”). Activităţile din cadoul-experienţă sunt grupate în trei categorii şi anume: Escape, Spa, Sport şi Aventura.

Site-ul trebuie consultat constant, deoarece ofertele de aici sunt mai numeroase decât cele prezentate în cadou. Serviciile pot fi rezervate în limita voucherului cadou adecvat pachetului de care acestea aparţin.

Deci, sugestia mea este aceasta: fii original şi bucură-te pe, respectiv, cu www.originalo.ro!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu