Blog de promovări online

sâmbătă, august 11, 2012

Papuci GRENDHA pentru femei

Papuci  femei GRENDHA
Papucii reprezintă un accesoriu important al ţinutei noastre cotidiene. Fie că sunt de zi sau destinaţi unor ocazii speciale şi anume: întruniri de afaceri, lansări de carte, prezentare de modă, nunţi, botezuri, concediu etc., aceştia trebuie aleşi cu mult gust şi în funcţie de evenimentul la care participăm. Oricum, alegerea încălţămintei, alături de ţinuta vestimentară, accentuează personalitatea şi structura persoanei purtătoare.

Vom pune în discuţie câteva aspecte referitoare la structura şi aspectul papucilor Grendha, în posesia cărora am intrat în această vară. Perechea aleasă a fost papuci GRENDHA pentru femei TRENDS FEM EXP FF cod 80543_20838, mărimea 38, culoarea albă. Pot sublinia că perechea de papuci, pe care o port în zilele toride ale acestei veri, este confortabilă, lejeră şi poate fi accesorizată cu o fustă albă, lungă, din bumbac sau cu o ţinută clasică de vară. Papucii sunt comozi, încât de cele mai multe ori, ai senzaţia că nu eşti încălţată cu nimic şi te simţi liberă şi uşoară de fiecare dată când îi porţi. Papucii sunt fabricaţi în Brazilia, sunt din PVC şi sunt în concordanţă cu trendul actual modern.

Din punctul meu de vedere, eu recomand şi altor doritori acest gen de papucei, indiferent de modelul ales, deoarece toţi – din această gamă – sunt văratici şi conferă o ţinută elegantă fiecărei persoane de gen atât masculin, cât şi feminin.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu