Blog de promovări online

joi, septembrie 20, 2012

Bosch devine o marca de referinta in tehnologia cazanelor industriale

Cazane industriale Bosch
Începând cu al doilea semestru al acestui an, instalaţiile de cazane de mari dimensiuni fabricate până acum sub brandul Loos, una din mărcile Diviziei de Termotehnică Bosch, vor fi comercializate, în întreaga lume, sub numele de Bosch. Prin această schimbare de marcă, Divizia de Termotehnică Bosch face un pas important în demersul său de a se extinde într-un sector nou de afaceri, cu un portofoliu larg de produse şi o marcă internaţională puternică, de a cuceri noi pieţe şi de a-şi consolida poziţia de furnizor mondial de top în domeniul echipamentelor şi sistemelor de încălzire. Astfel, dezvoltarea acestei noi arii de activitate va fi favorizată de avantajele oferite de renumele şi de reputaţia mărcii Bosch.

Bosch Thermotechnik: specialistul în sisteme de cazane de mari puteri pentru aplicaţii comerciale şi industriale 

Portofoliul de produse Bosch cuprinde acum sisteme de încălzire pentru clădiri industriale, birouri, complexe rezidenţiale; cazane pentru staţii de furnizare a energiei termice şi electrice şi cazane pentru generarea căldurii în procese tehnologice. Firme de renume, precum Coca Cola, BASF, Siemens, Ytong, Heineken, Nestle sau Esso – şi nenumărate altele, mai mari sau mai mici, din întreaga lume – care au făcut parte dintre clienţii Loos, vor beneficia acum de experienţa tehnologică Bosch şi de capacitatea de inovare a concernului german. 

Filozofia Bosch în domeniul cazanelor industriale: inovare şi perfecţiune. Apropiere de client
Bosch va fabrica în fiecare an circa 1.500 de cazane de abur şi de apă fierbinte în uzinele sale din Germania şi Austria. Birourile Bosch de consultanţă în domeniu, vânzări şi şcolarizări se găsesc în toate ţările europene, dar şi pe alte continente. În România, comercializarea cazanelor industriale, asistenţa tehnică la punerea în funcţiune, service-ul şi şcolarizările sunt coordonate de departamentul de termotehnică al companiei Robert Bosch SRL. 

Cazanele de abur din gama Universal
Bosch proiectează şi fabrică cazane de abur de joasă presiune; cazane de abur saturat de înaltă presiune şi cazane de abur supraîncălzit de înaltă presiune. Având capacităţi între 175 şi 55.000 kg / oră, cazanele de abur Bosch din gama Universal sunt realizate în 4 variante diferite, fiecare fiind prevăzută – în funcţie de capacitate - cu tub monoflacără sau cu tub biflacără. Astfel, se acoperă practic toate cerinţele de utilizare a aburului în cele mai diferite procese industriale: de la industria alimentară şi de fabricare a berii până la industria materialelor de construcţii, de la curăţătorii de haine până la rafinării sau industria de prelucrare a lemnului. 

Cazane de apă caldă şi apă fierbinte
Cazanele Bosch pentru producerea de apă fierbinte de joasă presiune, respectiv pentru apă fierbinte de înaltă presiune, au puteri între 750 şi 38.000 kW. Aceste cazane asigură, cu un randament ridicat, încălzirea clădirilor eficiente din punct de vedere energetic atât în domeniul rezidenţial şi comercial, cât şi în cel industrial. O altă aplicaţie importantă a acestor cazane este în cadrul staţiilor locale sau districtuale de generare a energiei electrice şi termice, pentru acoperirea sarcinilor de bază şi a sarcinilor în perioadele de vârf. De asemenea, cazanele Bosch de apă fierbinte îşi găsesc o largă utilizare la obţinerea căldurii necesare în diferite procese tehnologice. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu