Blog de promovări online

vineri, septembrie 21, 2012

Bosch ofera o garantie extinsa de la 2 la 4 ani pentru numeroase modele de centrale termice murale

Centrale termice murale
Concernul german Bosch, prin departamentul de Termotehnică, anunţă o nouă campanie promoţională, care constă în extinderea perioadei de garanţie - de la 2 la 4 ani - acordată pentru numeroase modele de centrale termice. La această acţiune participă centralele termice convenţionale Bosch Gaz 3000W (model ZW24-2 DH AE23), centralele cu condensare Bosch Condens 2000W (model ZWB24-1A) şi Bosch Condens 7000 W (modelele ZWBR35-3, ZSBR28-3, ZBR35-3 şi ZBR42-3). Promoţia este valabilă pentru centralele achiziţionate de clientul final până în data de 29 noiembrie 2012. Astfel, clienţii Bosch vor beneficia de fiabilitatea, eficienţa energetică ridicată şi de performanţele înalte specifice echipamentelor de încălzire Bosch – şi , în plus, de o durată dublă a perioadei de garanţie. Pe perioada promoţiei, garanţia acordată va fi de 48 de luni de la data punerii în funcţiune a centralei sau de maximum 54 de luni de la data achiziţionării centralei de către clientul final.

Despre produsele participante la campania Bosch 
Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2000 W (cod ZWB 24-1AR) de 24 kW reprezintă soluţia perfectă pentru cei care îşi doresc să folosească - pentru încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde în regim instantaneu - un aparat fiabil, de eficienţă energetică ridicată, dar având un preţ rezonabil. Bosch oferă acum centrala Condens 2000 W, model combi, care asigură un consum redus de combustibil gazos datorită înaltei eficienţe energetice de 103 %. Printre avantajele acestui produs se numără: randamentul său ridicat; dimensiunea compactă, care presupune necesitatea unui spaţiu mic pentru montare; şi consumul redus de gaz metan, care se materializează în economie de bani.

Centrala termică murală Bosch Gaz 3000 W, de 24 kW (model combi ZW24-2AE, tiraj forţat) este special creată pentru apartamente de bloc şi case unifamiliale. Centrala asigură, în acelaşi aparat, încălzirea eficientă a locuinţei şi apa caldă pentru consumul casnic. Având dimensiuni compacte, necesită un spaţiu minim pentru montaj. Panoul de comandă cu display LCD face ca exploatarea şi întreţinerea centralei să se realizeze simplu şi rapid. De asemenea, centrala este compatibilă cu o instalaţie solară, prin intermediul unui kit solar. 

Bosch Condens 7000 W este o centrală termică murală cu condensare, care funcţionează extrem de silenţios şi oferă utilizatorilor bucuria şi relaxarea adusă de căldura casei, dar şi satisfacţia unor economii considerabile în ceea ce priveşte consumul de combustibil. Astfel, pe lângă eficienţa energetică de 109%, Bosch Condens 7000 W – în cazul utilizării împreună cu un sistem de panouri solare termice - asigură şi optimizarea sistemului integrat alcătuit din centrală cu condensare şi instalaţie solară, datorită automatizării avansate cu algoritm patentat, care oferă un randament maxim la preluarea energiei solare. Centrala are un volum compact, o utilizare simplă, permite o economie de energie electrică datorită optimizării pompei de circulaţie şi o exploatare simplă datorită afişajului multifuncţional. Alte avantaje ale acestei centrale sunt durata mare de exploatare şi întreţinerea uşoară.

Sursa: Bosch Romania

Un comentariu: