Blog de promovări online

joi, octombrie 11, 2012

Buderus - „Cea mai inovatoare marca a anului 2012”

Buderus 2012

Peste 300 de invitaţi, printre care şi cei mai importanţi factori de decizie din domeniul afacerilor şi industriei, precum şi politicieni şi vedete media, s-au reunit anul acesta la Köln, în Germania, pentru ceremonia de decernare a premiilor Plus X, cea mai mare competiţie mondială pentru produse din domeniul tehnologiei, sportului şi stilului de viaţă. Evenimentul este la cea de-a noua ediţie. În cadrul acestei ceremonii, Buderus, una dintre mărcile de prestigiu ale Diviziei de Termotehnică a concernului german Bosch, a obţinut premiul „Cea mai inovatoare marcă a anului 2012”, confirmând încă o dată calitatea produselor Bosch.

Cu o tradiţie de aproape 300 de ani, Buderus este una dintre cele mai importante mărci din lume în domeniul tehnologiei de încălzire, fiind un furnizor complet de sisteme integrate, complexe, perfect adaptate să funcţioneze împreună: de la cazanele cu tehnologie avansată şi automatizări pentru încălzire până la boilerele pentru apă caldă menajeră şi termostate.

În anul 2004, concernul german Bosch a achiziţionat compania Buderus GmbH şi a creat astfel un pol puternic în lumea echipamentelor de încălzire. De la preluare şi până în prezent, Buderus a câştigat permanent în notorietate şi preferinţe, a rămas cu acelaşi spirit inovator, căutând să dezvolte mereu noi produse şi perfecţionând o reţea de distribuţie alcătuită din parteneri fideli şi de un înalt profesionalism. 

Despre premiile Plus X
Având un juriu alcătuit din peste 130 de membri din 32 de ţări şi multiple domenii, 32 de parteneri specializaţi şi o investiţie pe piaţă de peste 25 de milioane de euro, premiile Plus X reprezintă cea mai mare competiţie mondială pentru produse din domeniul tehnologiei, sportului şi stilului de viaţă. Certificările Plus X sunt acordate produselor considerate a avea cel puţin o caracteristică „Plus X”. Sunt premiate tehnologiile noi şi inovatoare, designul extraordinar şi sistemele de acţionare inteligente şi uşor de utilizat. Criterii precum caracteristicile ergonomice şi ecologice remarcabile, împreună cu utilizarea de materiale de înaltă calitate şi execuţia excelentă, reprezintă factori suplimentari ce contribuie la crearea de produse sustenabile cu o durată lungă de viaţă, fiind de asemenea răsplătite cu un premiu Plus X. 

Alte premii primite de Buderus în 2012 
Pe parcursul anului 2012, Buderus a mai primit şi alte distincţii importante. Astfel, centrala cu condensare pe motorină Buderus Logano plus GB145 din portofoliul grupului Bosch a fost răsplătită cu premiul „Heat Innovation Award” la Berlin, de către o revistă germană de specialitate. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu