Blog de promovări online

luni, octombrie 08, 2012

Strategia Diviziei de Service Termotehnica Bosch se axeaza pe oferirea de servicii unice pe piata romaneasca de profil

Bosch Romania

Pe baza informaţiilor primite de la clienţii Bosch, fie ei parteneri de service, fie clienţi finali (de exemplu: fabricile echipate cu cazanele sau centralele din gamele Bosch, Buderus sau Loos), Divizia de Service Termotehnică a concernului german Bosch şi-a schimbat strategia de service din România şi s-a reorganizat astfel încât să răspundă şi mai bine nevoilor clienţilor săi. Astfel, pe lângă un program intensiv şi complex de training, concernul german oferă partenerilor şi clienţilor săi şi servicii unice, noi pe piaţa de termotehnică din România. Bosch este singura companie din ţară care este specializată în toate domeniile de service de termotehnică.


“Clienţii ne-au arătat, prin cerinţele lor, de ce servicii şi-ar dori să beneficieze. Astfel, când am depistat anumite nevoi pe care nu le puteam satisface în acel moment, ne-am interesat la sediul central Bosch din Germania şi am căutat cei mai buni parteneri din România, dar şi din alte state europene, care să ne poată ajuta să devenim şi mai buni, permiţându-ne să oferim servicii unice pe piaţa pe care activăm. Prin serviciile şi şcolarizările pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri putem oferi un pachet complet de servicii. Bosch este singura companie din ţară care este specializată în toate domeniile de service, nu doar pe anumite nişe”, afirmă reprezentanţii Bosch.

În 2011 şi 2012, Bosch a investit o sumă importantă de bani atât în programe de training intensiv, cât şi în dotări tehnice cu echipamente de ultimă generaţie pentru echipa de ingineri Bosch. Trainingul durează cinci săptămâni pe an per inginer de service şi se desfăşoară direct la producătorii de echipamente de termotehnică din Germania. Echipa Bosch intervine atât cu scule de mână performante, cât mai ales cu aparate de măsură şi control avizate metrologic, care permit măsurători extrem de precise. Printre dotările de ultimă generaţie ale Diviziei de Service Termotehnică se numără softurile nou achiziţionate, care permit reglaje de mare fineţe cu ajutorul calculatoarelor şi programelor speciale. Acestea acoperă toate echipamentele industriale – de la cazanele, arzătoarele, până la automatizările mărcilor Bosch, Buderus, Weisshaupt, Riello, Cuenod, Elco, Lamtec, Siemens, Saacke şi Dreizler.

Toate operaţiunile de revizii ale cazanelor şi centralelor sunt însoţite de aceste măsurători şi reglaje de precizie. Această abordare contribuie la prelungirea duratei de viaţă a echipamentelor, la atingerea performanţelor ridicate ale acestora, dar mai ales la consumul diminuat de energie, reducerea nivelului de noxe emise, creşterea randamentului şi eliminarea riscului de defecţiuni sau accidente.

Echipele Bosch lucrează 24 de ore pe zi, inclusiv în zilele de sărbătoare, iar compania germană este autorizată să efectueze toate tipurile de lucrări: puneri în funcţiune, autorizări şi reautorizări ISCIR de echipamente, revizii şi inspecţii tehnice, reparaţii, probe de presiune, curăţare căi gaze arse, tratarea apei.

Ca parte a Grupului Bosch, Divizia de Service Termotehnică beneficiază de suport rapid şi direct de la producătorii de echipamente din Germania. Divizia este fidelă conceptului Bosch ’’Tehnică pentru o viaţă’’, axându-se pe oferirea unui înalt nivel de calitate.

Bosch este unicul importator de piese de schimb originale pentru brandurile Grupului Bosch şi unicul prestator de servicii acreditat Loos pe piaţa din România prin prisma şcolarizărilor efectuate. Mai mult, Bosch oferă soluţii de modernizare şi de extindere a produselor de termotehnică existente, iar echipele de service au dotările complete recomandate de fiecare producător în parte, conform standardelor germane, lucru care asigură calitatea serviciilor oferite.

Produsele pentru care Divizia de Service Termotehnică Bosch prestează servicii cu echipa proprie sunt cele din domeniul industrial, cu puteri de peste 400 kW, şi includ cazanele de apă caldă; cazanele de apă fierbinte şi cazanele de abur. Astfel, echipamentele Bosch se găsesc în fabricile din diferite arii de activitate, de la industria alimentară (fabrici de mezeluri, băuturi răcoritoare, unităţi de producţie din industria berii), la industria de textile, la centralele orăşeneşti de termoficare, industria hotelieră, industria producătoare de cauciucuri auto sau de materiale de construcţii, la instituţiile de stat sau bănci. Produsele Bosch se folosesc atât pentru încălzire, cât şi pentru producţie. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu