Blog de promovări online

vineri, noiembrie 30, 2012

Azealia Banks

Azealia Banks
Banks vs. Fashion
O imagine atat de puternica si salbatica nu putea trece neobservata in industria modei. Iar Alexander Wang a simtit potentialul. Dupa ce track-urile Azealiei au fost coloana sonora a prezentarii colectiei lui de toamna, Wang a transformat-o pe cantareata in imaginea colectiei T by Alexander Wang. Cu un clip in stilul anilor ’90, in care Banks canta o bucata din cel mai recent single, Van Vogue, ea completeaza sirul de muzicieni aparte – Santigold sau Die Antwoord – cu care a mai lucrat designerul.

Sa fie controverse
Numarul de septembrie al revistei Dazed & Confused aduce cu ea alte drame: a fost interzisa in sapte tari pentru ca imaginea in care Azealia tinea in mana un prezervativ umflat, ca si cum l-ar fi fumat, a fost considerata prea riscanta. Asa se face ca fanii vedetei sau ai bibliei alternative de fashion din Singapore, Dubai, Malta, India, Thailanda si Elvetia pot sa isi ia gandul de la mult asteptatul numar de septembrie.

Azealia Banks
Si o spunem cu mare regret, pentru ca fotografiile cantaretei erau mai mult decat reusite, iar interviul si mai si. Ea vorbeste despre moartea tatalui, bataile pe care le primea de la mama ei cu bata de baseball, sexualitatea timpurie si cum obisnuia sa fie pedepsita in scoala pentru ca ii lasa pe baieti sa ii puna mana pe posterior. “Voiam sa fiu atinsa. Voiam doar sa fac sex”, afirma nonsalanta Azealia. Naughty miss Banks!

In plus, la fel ca si in cel mai recent clip pentru “Van Vogue”, vedem cu ochiul liber evolutia stilistica de la tricoul cu Mickey Mouse, la sirena cu mese albastre pana la genunchi si outfit-uri high fashion.

Sursa: Roxana Pandele, www.gamine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu