Blog de promovări online

luni, noiembrie 05, 2012

Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru copii bolnavi de cancer si leucemie

Speranta pentru Romania
Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru copii bolnavi de cancer si leucemie  FARA SA TE COSTE NIMIC. Statul roman iti ofera posibilitatea ca 2% din impozitul pe venit pe care il datorez statului, sa il directionezi catre un ONG. 

De aceea, va invitam la campania ,,Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru copii bolnavi de cancer si leucemie” prin care dorim sa strangem fondurile necesare pentru salvarea a cat mai multi copii bolnavi de cancer sau leucemie. 

,,Doneaza 2% din impozitul pe venit” se adreseaza atat persoanelor fizice care lucreaza cu carte de munca cat si persoanelor care obtin venituri din alte surse. 

Ce trebuie sa faci pentru a directiona 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer si leucemie?

Intra pe site-ul nostru aici: www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/  si urmeaza pasii care iti sunt prezentati acolo, descarca formularele necesare, completeaza-le si depunele la agentia fiscala de care apartii.

Asta este tot, de restul se va ocupa Finantele Publice. Urmareste apoi regulat site-ul nostru pentru a fi la zi cu toate cazurile umanitare de copii bolnavi de cancer si leucemie in care suntem implicati cu ajutorul tau.

Iti multumim ca vei alege sa directionezi 2% din impozitul pe venit catre cazurile umanitare gestionate de asociatia noastra.

Echipa Speranta pentru Romania

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu