Blog de promovări online

vineri, noiembrie 30, 2012

Locatii de vis

Apartament Neptun Bosco 16
Foto: www.apartamenteneptun.ro
Este impresionant să călătoreşti şi să-ţi scalzi chipul în razele blânde solare. Să simţi cum vântul călător îţi plimbă părul dintr-o parte în alta, să priveşti natura, oază de relaxare, izvor de eternitate, de revigorare fizică şi intelectuală şi sursă de inspiraţie autentică, să-ţi scufunzi corpul în apa sărată a mării … ; cu siguranţă, frumosul ce ne înconjoară capătă dimensiuni autentice şi devine impresionant sub impulsul timpului şi odată cu trecerea anilor.

Fie că alegem marea sau muntele, ne putem mândri cu locurile româneşti pitoreşti, pe care le avem, important este şi va fi să le întreţinem şi să respectăm măsurile de igienă corespunzătoare acestora.         

Din punctul meu de vedere, îmi place să-mi petrec concediile la mare. Este relaxant, plăcut, simţi valurile mării că-ţi aduc linişte, confort, echilibru, armonie interioară şi spirituală, iar marea este locul unde timpul parcă se opreşte.

Indiferent de staţiunea aleasă, la mare, petreci clipe şi momente inedite.

Spre exemplu, poţi alege ca locaţie staţiunea Neptun, iar în calitate de suport al cazării, poţi opta pentru diverse apartamente Neptun în funcţie de preferinţele personale.   

Un site interesant, pe care îl putem vizita şi unde avem posibilitatea alegerii unor locuri de cazare în conformitate cu ceea ce ne dorim, este www.apartamenteneptun.ro. Astfel, vizualizăm, în cadrul acestui site, diverse apartamente cu 2 camere, cu 3 camere, cu 4 camere şi, de asemenea, vom fi capabili să identificăm, în funcţie de buget şi de condiţii, locaţia de vis.

De exemplu, pentru informare, apartamentul Bosco 16 din Neptun are o suprafaţă de 92 mp.  Acest apartament este compus din: living cu canapea extensibilă, fotolii, tv, aer condiţionat, parchet, terasă, bucătărie complet utilată formată din aragaz, veselă, frigider, cuptor cu microunde, 2 dormitoare cu pat matrimonial, decomandate cu intrare separată, parchet pe jos, 2 băi din care una cu cadă, cealaltă cu toaletă şi maşină de spălat. Apartamentul Bosco 16 este situat într-o zonă liniştită a staţiunii Neptun la doar 350 m de mare. Tarifele sunt exprimate în RON şi în funcţie de perioada aleasă pentru cazare.

Şi exemplele pot continua în acest sens, îndemnându-ne să dăm frâu liber distracţiei şi petrecerii.

Prin urmare, orice locaţie devine de vis atât timp, cât ştim să o alegem cu drag, în scopul delectării şi evidenţierii unor clipe sublime anuale.  

Un comentariu:

  1. Si mie imi plac vacantele la mare. acolo ma relaxez cel mai bine pentru ca iubesc marea.

    RăspundețiȘtergere