Blog de promovări online

sâmbătă, decembrie 22, 2012

Ce masina iti doresti de Craciun?

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, fiecare dintre noi se gandeste ce cadouri sa mai faca celor dragi, dar in acelasi timp, de ce sa nu o recunoastem, ne gandim si la surprizele placute pe care Mosul ar putea sa ni le daruiasca. Iar daca unii dintre noi se gandesc ca vor gasi sub bradut un telefon nou, cu tehnologia touchscreen, care sa il inlocuiasca pe cel vechi, un pic cam depasit, sau de ce nu, chiar un iPhone 5 J, altii nu se asteapta la prea multe, poate doar la un pulover sau la un set clasic de iarna compus din caciula, fular si manusi.

Inafara de aceste doua categorii de persoane, mai mult sau mai putin realiste, mai exista si o a treia categorie de persoane, reprezentata de cei visatori. Pentru ca speranta moare ultima, acestia inca mai viseaza ca Mosul sa faca o minune si sa le aduca in dar o casa, un apartament sau mai ales o masina. In ceea ce privesc masinile, cu siguranta gusturile sunt impartite, de la cele mai luxoase, la cele de clasa premium si de la acestea din urma la cele de familie, care sa nu faca o gaura prea mare in buget, atat la achizitie, dar mai ales la consum.

Si voi incepe cu cei care isi doresc o masina de lux, care sa fie in acelasi timp si cat mai sportiva. Si de ce sa nu o recunoastem, nu putini sunt cei care viseaza la un Aston Martin DB9, un model cu totul si cu totul deosebit al producatorului britanic de masini sport, mai ales acum cand acest constructor auto a anuntat ca pentru anul 2013, acest model va primit si un facelift discret si elegant, ca va inlocui modelul Virage. Mai mult decat atat, Aston Martin DB9 va pastra neschimbate lucrurile bune si va adauga ceea ce isi doresc din ce in ce mai multi conducatori auto: mai multa tehnologie si mai multe caracteristici sport.
Aston Martin DB9
Foto: www.autorevolution.ro

Dar sunt si persoane care isi doresc o masina de clasa premium, din celebra de acum tripleta germana de succes BMW-Mercedes-Audi, care detin de altfel impreuna si suprematia in segmentul premium. Iar una dintre cele mai ravnite masini de clasa premium este fara doar si poate Audi A4 facelift, care a aparut pe piata mai mult ca un raspuns la lansarea de catre BMW a noului model din Seria 3. Cu cateva modificari la exterior precum faruri si bare de protectie restilizate, o grila noua, stopuri cu LED-uri sau un nou set de jante din aliaj, dar si cu unele modificari la interior precum un volan nou, noi culori ale tapiteriei sau o noua cheie de contact si de ce sa nu mentionam de Audi A4 pret pornind de la 23.548
Audi A4 facelift
Foto: www.autorevolution.ro
Euro, aceasta pare o masina de vis.

Nu in cele din urma, pentru aceia dintre noi care ne multumim si cu mai putin, ar fi o mare bucurie sa gasim in parcare in noaptea de Craciun un Ford Focus. Acesta are un aspect dinamic, este dotat cu numeroase tehnologii intuitive si are si performante impresionante, mai ales cu noul motor 1.0 EcoBoost, ce este construit de care Ford efectiv de la zero, ce poate dezvolta nu mai putin de 125 CP si 170 Nm, caracteristici ce sunt extraordinare pentru un motor de asemenea calibru si mai ales in 3 cilindri. Pe Ford Focus se pot intalni si alte motorizari, toate intre oferta ce pleaca de la Ford Focus pret 13.145 Euro.
Ford Focus
Foto: www.autorevolution.ro

Acum ca v-am starnit, atat pe cei ce doriti sa faceti un asemenea cadou unei persoane dragi, dar mai ales pe cei care visati inca la o astfel de masina in seara de Craciun, nu ne ramane decat sa speram ca Mosul ne va premia cu un astfel de cadou minunat si asta pentru ca am fost harnici, cuminti si ascultatori in anul ce se apropie cu pasi repezi de sfarsit!

In final, va doresc Sarbatori Magice alaturi de cei dragi si un cadou Magic sub bradut sau de ce nu, chiar in parcare! J

Un comentariu:

  1. Eu as vrea ca masina sa vina la pachet cu tara: un Ferrari in Norvegia :D...Multumesc Mosule! Chiar daca a trecut Craciunul, nu i tarziu nici anul acesta :)

    RăspundețiȘtergere