Blog de promovări online

vineri, decembrie 28, 2012

Romanii iubesc electronicele si electrocasnicele!

Asus A53U-SX159
Pe cat de mult am asteptat Craciunul, pe atat de greu a venit! Ba mai mult decat atat, pe cat de greu a venit, pe atat de repede s-a si terminat! J Ce nu s-au terminat insa, sunt cozile din supermarketuri, care parca in loc sa se micsoreze, mai tare cresc. Am fost atat duminica cat si in aceasta dupa-amiaza in acelasi supermarket, aproximativ la aceeasi ora si nu am constatat nicio diferenta. In ambele zile, abia se mai gasea un loc de parcare intr-un colt retras al acesteia, iar inauntru, te rugai de persoanele care ieseau, sa iti “doneze” si tie un carucior pentru a avea unde sa iti pui cumparaturile.

Astfel, am observat inca o data setea uriasa a romanului de a cumpara pe langa mancare si bautura, electrocasnice si electronice, fara de care se pare ca nu ne mai putem desparti. Pentru ca fie de avem o mai mare sau o mai mica nevoie de a le achizitiona, noi totusi le cumparam si le cumparam cu o usurinta care de multe ori ma face sa ma intreb de unde mai avem noi resurse financiare pentru acestea, de vreme ce traiul din Romania nu este dintre cele mai usoare.

Va marturisesc ca am fost nevoit astazi sa merg in acel supermarket pentru ca trebuia sa repar un PC la serviciu, la care aveam de schimbat hard disk-ul si unitatea optica. Ei bine, acestea au fost achizitionate anterior printr-o comanda online la Melarox.ro, dar, din pacate, atunci cand le-am comandat nu am luat in calcul si tipul sursei de la calculatorul care trebuia reparat, care nu avea alimentare si pentru SATA. J Si uite asa, am inceput eu sa caut prin supermarket conectori de alimentare de la IDE la SATA.

Ajungand la departamentul de IT, a trebuit sa astept doi clienti care erau in plin proces de achizitie de electronice. Astfel, nu am putut sa trec cu vederea faptul ca unul dintre acestia dorea sa cumpere un minilaptop, iar celalalt o camera foto si un telefon. Va inchipuiti ca am avut de asteptat ceva timp, mai ales pentru ca acei doi clienti nu aveau cunostiinte de IT si ii adresau consilierului zeci de intrebari pe minut.

Cat timp am asteptat sa imi vina si mie randul, mi-am dat seama o data in plus, ca este mai bine ca acele persoane care au cunostiinte medii de electrocasnice si electronice si nu sunt grabiti de imprejurari, sa comande in liniste de acasa produsele dorite, mai ales ca au la dispozitie si un magazin online de calitate, asa cum este Melarox Electrocasnice, Electronice si It, dar cu o singura conditie: atunci cand cumpara piese de schimb, sa verifice mereu compatibilitatea si conectivitatea acestora cu produsul care trebuie reparat! J

Pe Melarox.ro am gasit un laptop foarte interesant, pe care mi-l doresc de mult timp. Este vorba despre Asus A53U-SX159, un laptop foarte bun, mai ales din punct de vedere al raportului pret/calitate. Cu un procesor AMD de 1.3Ghz, o memorie de 2Gb, o capacitate a hard disk-ului de 320Gb si cu o placa video AMD Radeon HD 6290 ce dezvolta o imagine cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli pe un ecran de 15,6”, Asus A53U-SX159 ma poate ajuta cu brio in activitatea online pe care o desfasor in afara serviciului, respectiv sa scriu si sa public articole pe blog-urile mele, dar si sa ma relaxez (daca mai este timp) ascultand o muzica de calitate sau vizionand un film bun.   

Voua ce v-a facut cu ochiul pe Melarox? J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu