Blog de promovări online

sâmbătă, decembrie 22, 2012

SPONSORIZEAZA o masa calda pentru copii strazii de Craciun

Copiii strazii
Ca si in fiecare an, Asociatia umanitara Speranta pentru Romania organizeaza cu ocazia Craciunului o masa calda pentru copii strazii din Bucuresti. Avem in vedere aici 120 de copii de pe strazile Bucurestiului. Masa calda de sarbatori va fi pregatita de voluntarii asocitiatiei noastre si va fi distribuita pe strada, acolo unde este ,,casa” acestor copii, sau in canalele in care ei locuiesc pe timpul iernii. 

Ne dorim sa le oferim mai mult decat aceasta masa calda, sa le oferim o vorba frumoasa, un gand de incurajare. Dorim ca si ei sa simta frumusetea si importanta Sarbatorilor de Iarna si inceperea noului an. Pentru ca acest proiect umanitar sa poata avea loc, avem nevoie de sustinerea dvs. Fiecare dintre noi putem sustine masa unui copil al strazii. 

Pe langa masa calda, fiecare copil va primi si un pachet cu alimente. Pentru fiecare copil avem nevoie de suma de 10 RON pentru masa calda si de 15 ron pentru pachetul cu alimente pe care il vom oferi. Pentru toti cei 120 de copii care sunt in atentia noastra avem nevoie de 3000 ron. Vor fi si cheltuieli aferente acestui proiect umanitar in valore 300 de ron. In total vom avea nevoie de 3 300 ron.

Pentru cei care doresc informatii suplimentare sau doresc sa participe alaturi de noi direct la distribuirea acestui ajutor pentru copii strazii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, le puteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Misiunea Speranta pentru Romania, cu specificatia: PT COPII STRAZII

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Asa cum v-am obisnuit an de an, si de data aceasta, dupa realizarea proiectului vom reveni cu un material video de multumire din partea copiilor strazii care vor primi hrana calda si pachetele cu alimente din partea noastra.

Echipa Speranta pentru Romania

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu