Blog de promovări online

marți, ianuarie 15, 2013

Scoala de Teatru

Scoala de Teatru
Foto: www.ancagiurgiu.wordpress.com
Anul 2013 a inceput, Scoala de Teatru s-a deschis!
Cu foarte mare bucurie, dar si cu o emotie care imi face pulsul sa o ia razna, va anunt ca am decis sa impart cu voi, cei care binevoiesc sa mi se alature, fericirea manifestarii artistice teatrale.

In calitate de actor profesionist, dar si teatrolog, cu mari valente pedagogice (mostenite de la parinti , dar si puse in practica) va ofer posibilitatea ca, alaturi de mine, sa va redescoperiti , sa invatati sa va descatusati de grijile cotidiene si sa va largiti orizontul artistic interior.

Mi-ar face o deosebita placere sa pot forma grupe de actori amatori, atat in cadrul varstelor fragede, cat si al mintilor mature. Tocmai de aceea, nu exista o limita de varsta pentru aceste cursuri.

Inscrieri se fac non-stop, la adresa de email: anca_redes@yahoo.com.

Cursurile  se vor desfasura in Targu Mures, intr-o locatie centrala, comunicata ulterior.

Orarul: in functie de disponibilitatea participantilor, de principiu 1 ora si 30 de minute/sedinta, dupa-masa.

Mod de functionare:

I Modul teatral 1: Ore pentru incepatori.

In acest modul participa toate persoanele care s-au inscris la cursul de teatru.

Sedinte vor cuprinde diverse activitati cu scopul dezvoltarii perceptiei artistice, precum si castigarea increderii in fortele proprii ale persoanei participante si echilibrarea relationarii cu persoanele din mediul lucrativ, in scopul imbunatatirii propriei imagini si a dezvoltarii personale. Alaturi de aceste activitati, vor exista exercitii de dictie, frazare, atitudine, pe texte alese de profesor sau propuse de participant.

Cursul se va incheia cu o examinare si participantul va obtine un certificat care atesta participarea la Scoala de Teatru (Modul I)

II Modul teatral 2: Ore pentru actori amatori.

La acest modul pot participa absolventii primului modul teatral.

Pe langa dezvoltarea diverselor exercitii de arta dramatica, in acest modul se vor insera si notiuni de arta discursului sau, la cerere, de arta scrierii teatrale. De asemenea, se va lucra mai intens la arta recitarii sau redarii unui text de teatru (poezii, monolog, scenete, piese de teatru intr-un act, etc).

Cursul se va incheia cu o examinare si participantul va obtine un certificat care atesta participarea la Scoala de Teatru (Modul II)

III Modul teatral 3: Ore pentru avansati.

La acest modul pot participa absolventii primului si celui de-al doilea modul teatral. Modulul teatral 3 se adreseaza indeosebi persoanelor interesate sa-si cultive talentul teatral la mod semi-profesionist, sau persoanelor interesate de o cariera in domeniu.

In acest modul se vor finaliza spectacole cu grupele formate (o grupa sau un mixt, pentru a putea acoperi cerintele spectacolului) si, in functie de sustinerea financiara a grupei- obtinere sponsorizari, vom organiza spectacole la nivel local, judetean sau  national, vom participa la festivaluri si concursuri de teatru.

Participantii la Modulul teatral 3 vor beneficia si de o sedinta foto si de inscrierea in baze de date casting, ale colaboratorilor profesorului de arta dramatica.

Cursul se va incheia cu o examinare, sau cu un spectacol, la care toti participantii pot avea invitati speciali si absolventul va obtine un certificat care atesta participarea sa la Scoala de Teatru .

Oferta speciala:
La cerere, organizez : ore individuale de teatru,  arta discursului/retorica, evaluari si pregatiri intensive pentru examen la Universitatea de Teatru (Targu Mures, sau alte centre din tara).

Pentru alte informatii, tarife si inscrieri va stau la dispozitie pe email:anca_redes@yahoo.com.

Sursa: Anca Mihaela Giurgiu, www.ancagiurgiu.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu