Blog de promovări online

marți, februarie 05, 2013

Campania vALLuntar, editia a II-a: bloggerii citesc si planteaza copaci cu sprijinul ROMSILVA

Campania vALLuntar
Grupul Editorial ALL lanseaza editia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse” prin care incurajeaza lectura si voluntariatul. Campania este sprijinita de ROMSILVA.

Anul acesta, fiecare blogger participant la campanie va primi un copac pentru un numar de 15 comentarii la recenzia publicata pe blogul lui la o carte ALL.

In perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispozitia fiecarui blogger cate doua carti la alegere de pe www.all.ro. El trebuie sa le citeasca si sa isi scrie parerea despre carti pe blogul personal.

Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta un copac intr-un loc ales de ROMSILVA.

"Suntem foarte entuziasmati in legatura cu vALLuntar. Atat pentru succesul mare pe care l-a avut prima editie, cat si pentru componenta noua pe care am adaugat-o anul acesta. Credem ca este responsabilitatea noastra ca editura sa plantam copaci si acesta a fost motivul pentru care am decis ca la a doua editie obiectul voluntariatului sa fie plantarea de copaci. Va asteptam si va invitam la citit, la plantat, la promovat lectura si voluntariatul in numar cat mai mare!", a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienta de opt ani ca fundraiser.

Mai multe despre campanie si modalitatea de participare puteti citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informatii despre desfasurarea campaniei se vor regasi si pe paginile noastre de Facebook Editura ALL si Strada Fictiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Campania se desfasoara in perioada 4 februarie - 7 aprilie dupa cum urmeaza:
4 -17 februarie - inscrierea in campanie
18 - 24 februarie - trimiterea cartilor
24 februarie - 23 martie - lectura si recenzie
25 martie - 7 aprilie - plantarea copacilor

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities).

Partener Social Media:
Blogal Initiative

Parteneri Media:
Metropotam, 9am, Sapte Seri, Green-Report, Income Magazine, Hotcity, Cariere Online, LiterNet, MediaBrief

Sursa: www.all.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu