Blog de promovări online

vineri, februarie 22, 2013

Campanie promotionala electrocasnice incorporabile doar pana la sfarsitul lunii martie!

Pyramis Romania
Pyramis Romania lanseaza campania promotionala Black Beauty cu reduceri care incep de la 16% pana la 48%. Ai produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret de pe piata. Oferta promotionala cuprinde o gama larga de produse pentru bucataria ta: chiuvete din inox si granit, baterii de bucatarie si baie, electrocasnice incorporabile (hote, cuptoare electrice, plite). Produsele din promotie fac parte din noua gama de produse Pyramis high end si sunt definite prin eleganta si rafinament, satisfacand nevoile chiar si celui mai pretentios client.

Care sunt avantajele tale?
Preturi accesibile, varietate sortimentala, calitate superioara, design modern si elegant, rezistenta remarcabila, tehnologie avansata, usurinta in curatare si folosire, economie de timp si spatiu, garantie pe termen lung.

Chiuvetele pentru bucatarie Pyramis sunt produse in Grecia, unde Pyramis Metallourgia detine cea mai extinsa linie de productie din Europa (pe o suprafata de 286.000 mp). Sunt manufacturate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, furnizorul de materie prima fiind Thiessen Krupp, Germania, cu o grosime a materialului cuprinsa intre 0,7 si 1 mm. Acest lucru confera chiuvetelor rezistenta la agentii corozivi folositi in procesul de spalare, la temeperaturi ridicate si la socuri mecanice. Cuvele sunt adanci si au colturi stranse oferindu-ti astfel mai mult spatiu si functionalitate maxima. Designul este simplu, dar in acelasi timp modern, care satisface si cele mai exigente pretentii.

Electrocasnicele incorporabile sunt produse in Italia, la producatori autorizati de renume, fiind atestate prin certificate de calitate si de mediu pentru toate pietele pentru care au fost destinate. Sunt concepute in conformitate cu cele mai inalte standarde de functionalitate, calitate, flexibilitate si design. Pyramis Romania iti ofera o gama larga de electrocasnice: cuptoare electrice cu functii prestabilite, plite pe gaz, vitroceramice si pe inductie, hote silentioase si cu capacitate mare de absorbtie.

Oferta este valabila in showroom-ul din Otopeni, str. Avram Iancu, nr. 35, si online, pe site-ul oficial www.bucatariehotechiuvete.ro/produse/bucatarii/promotie-black-beauty.htm

Atentie! Oferta este valabila pana pe 30 martie 2013, in limita stocului disponibil.

Pyramis Romania face parte din grupul Pyramis Metallourgia, companie cu peste 50 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil. La nivel international, este unul dintre primii 3 producatori de chiuvete din otelinoxidabil si vase de gatit.

Sursa: Mihaela Bisog, www.bucatariehotechiuvete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu