Blog de promovări online

joi, februarie 28, 2013

Liderul asociatiei mondiale a brutarilor revine la GastroPan

Expo GastroPan
Peter BECKER, preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor (UIB) va participa la ediţia a cincea a expoziţiei GastroPan, cel mai important eveniment autohton dedicat industriei de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică. Becker va fi prezent pentru al treilea an consecutiv la expoziţia pe care el însuşi a catalogat-o drept unul dintre cele mai importante târguri de profil în sud-estul Europei.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 11-14 aprilie 2013, pe o suprafaţă de 10.000 mp, în oraşul Pantelimon, lângă Bucureşti.

Preşedintele UIB va vizita standurile celor peste 120 de furnizori sosiţi la GastroPan din toate colţurile lumii pentru a prezenta cele mai noi şi eficiente soluţii şi tehnologii pentru brutării, patiserii, cofetării şi unităţi de alimentaţie publică. În acelaşi timp va degusta, alături de cei 20.000 de vizitatori specialişti, produsele tradiţionale româneşti şi va admira piesele artistice din ciocolată, zahăr, marţipan, turtă dulce, fructe şi legume, prezentate de către brutari, cofetari şi bucătari români şi străini medaliaţi la competiţii internaţionale de profil.

„Sunt foarte surprins de reuşita acestei expoziţii. Ea demonstrează apetitul industriei pentru investiţii şi va ajuta cu siguranţă la dezvoltarea afacerilor din sectorul românesc de panificaţie”, declara Peter Becker în anul 2011, cu ocazia primei sale vizite la expoziţia GastroPan.

Prezenţa lui Peter Becker la GastroPan aduce beneficii industriei alimentare româneşti, contribuind la sporirea competitivităţii sectorului de panificaţie şi cofetărie pe plan extern, la o mai bună notorietate a produselor autohtone pe plan mondial şi la creşterea exporturilor.

Detalii despre programul de concursuri şi demonstraţii, despre soluţiile prezentate la standuri şi despre orarul de vizitare găsiţi pe www.gastropan.ro. Pentru a avea acces gratuit la eveniment, completaţi Cuponul de Acces disponibil la adresa cupon.gastropan.ro.

Despre eveniment
GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul prezintă cele mai noi şi mai eficiente ingrediente, echipamente şi tehnologii de producţie, soluţiile lansate la expoziţie, concursurile şi demonstraţiile practice din program contribuind la dezvoltarea pieţei de profil.

Expoziţia este organizată de compania Boro-Info SRL, editura revistelor Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia, cu peste 12 ani de experienţă în stabilirea relaţiilor dintre furnizorii şi producătorii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice.

Sursa: www.gastropan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu