Blog de promovări online

duminică, februarie 17, 2013

Saltele care te imbratiseaza

VreauMobila.ro
Atunci cand ne amenajam dormitoarele, ne gandim si ne tot razgandim in privinta mai multor aspecte: a stilului general – clasic, modern, formal, tineresc, lejer sau elegant – a tematicii – de culoare, de materiale – si la cat spatiu vom ocupa. Piesele centrale, pe care le alegem in prima instanta, sunt: patul, sifonierul si noptierele, insa la acestea pot fi adaugate si o comoda, un fotoliu si o masuta, sau orice alte obiecte ni se pare ca vor arata foarte bine, in functie de ce ne permit spatiul si bugetul.

Odata ce am terminat cu mobilierul si avem o imagine de ansamblu, urmeaza sa alegem obiectele decorative, asternuturile si perdelele. Dupa ce am terminat cu totul si camera arata impecabil, exact asa cum ne-am dorit-o, ne punem in pat, osteniti dupa atata treaba, si incercam sa adormim. Dar atunci realizam ca nu ne-am gandit sa schimbam si vechea saltea, care a devenit deja foarte incomoda si ne provoaca alergii. Deja am ramas cu putini bani, intrucat am investit foarte mult in aranjarea dormitorului, si uite-asa trec nopti la rand in care nu ne putem odihni si acumulam nervi si frustrare. Nici nu vrem sa facem compromisuri, vrem una din cele mai bune saltele. Nu avem nici timp sa colindam prin magazine, sa cautam ofertele cele mai bune.

O solutie foarte rapida, simpla si la indemana este comandarea online. In cele mai multe dintre cazuri, vom gasi mai multe produse decat daca ne-am duce ‘la fata locului’, fie intr-un magazin de mobila sau chiar si intr-un supermarket. La un simplu click, putem gasi o saltea perfecta, cu toate calitatile necesare unui somn odihnitor si relaxant, care sa ne scape de alergii, si daca se poate, care sa se muleze pe forma corpului nostru. Pentru unii, aceasta ultima varianta va suna a SF, dar unii deja am auzit ca de ceva vreme au aparut saltele memory, care pastreaza urma unde am dormit datorita continutului cu straturi cu spuma poliuretanica, cocos si alte materiale care transforma aceste saltele in materializarea confortului suprem.

Articol despre mobila documentat de pe Vreaumobila.ro - Strada Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter, sector 4, 041211 Bucuresti, Telefon 021 330 9437

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu