Blog de promovări online

luni, martie 18, 2013

Bosch: „Clubul de Bricolaj Dremel” a desemnat scolile castigatoare ale concursului de popularitate

Clubul de Bricolaj Dremel
Opt elevi dintre cei aproximativ 200 de participanţi la „Clubul de Bricolaj Dremel” s-au calificat în etapa finală a ’’Concursului de Popularitate Dremel’’, care a avut loc la finalul lunii februarie atât în sediul central al companiei Bosch din capitală, cât şi în Braşov, la sediul central al partenerului Dremel, Delta Business Consulting. Finaliştii au participat la un concurs surpriză, în cadrul căruia elevii au bricolat, s-au distrat şi au câştigat diferite premii, totul sub supravegherea profesorilor coordonatori şi a reprezentanţilor Bosch şi Delta Business Consulting.

Cei opt elevi, fiecare reprezentând o şcoală generală sau un liceu participant, şi-au arătat creativitatea şi imaginaţia pe parcursul a două ore de concurs. Tema concursului a fost „Sfântul Valentin”, aşa că pe lângă sculele Dremel puse la dispoziţie de către organizatori, participanţii au avut de ales şi dintr-o gamă largă de materiale – placaje de lemn, ghivece din lut şi ceramică, lumânări, vaze, cârlige de rufe, sfori, pensule, sticlă, pene şi fulgi, plante decorative uscate, suporturi de lumânări din sticlă, lac, adeziv transparent, foiţă de aur, sclipici, bureţi din sârmă, precum şi alte materiale – pentru a-şi exprima sentimentele într-un mod cât mai creativ. Toţi cei opt câştigători au fost premiaţi cu câte un pistol de lipit Dremel pentru a-şi dezvolta creativitatea în timpul liber.

Înainte de etapa finală, care a avut loc pe 14 februarie 2013, pe parcursul a patru luni de concurs, participanţii au avut de realizat o temă liberă folosind uneltele Dremel şi ţinând cont de următoarele materiale: metal ⁄ foiţă metalică, lumânare, lemn ⁄ placaj ⁄organza, sticlă ⁄ceramică. Lunar, şcolile implicate au trimis poze cu activitatea realizată, atât creaţii proprii, cât şi inspirate din temele propuse în ’’Cartea de Inspiraţie Dremel’’.

Profesorii coordonatori din cele opt şcoli înscrise la concurs au ales cei mai buni elevi din fiecare clasă pe baza unor criterii clare: simţul artistic, implicarea pe parcursul proiectului, originalitatea şi îndemânarea în folosirea uneltelor multifuncţionale Dremel. Proiectele Dremel sunt realizate în cadrul orelor de dirigenţie, de lucru manual sau de abilităţi practice.

Despre ’’Clubul de Bricolaj Dremel’’
Programul ’’Clubul de Bricolaj Dremel’’ are drept scop promovarea conceptului de DIY în rândul copiilor din grădiniţele, şcolile şi liceele din România care au în dotare sau folosesc uneltele Dremel. Până în acest moment, „Clubul de Bricolaj Dremel” are 23 de şcoli membre, din două judeţe – Bucureşti şi Braşov. Prin intermediul atelierelor creative practice, Dremel dă posibilitatea tuturor şcolilor doritoare să se implice într-un proiect anual, care îşi propune familiarizarea elevilor cu uneltele multifuncţionale Dremel şi dezvoltarea spiritului competitiv, a imaginaţiei, a creativităţii şi originalităţii participanţilor.

Sursa: Bosch Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu