Blog de promovări online

marți, martie 26, 2013

Electrocasnice la cele mai mici preturi doar pe www.casasibucataria.ro

Casa si bucataria
Foto: www.casasibucataria.ro
Luni, 25.03.2013, s-a lansat magazinul online www.casasibucataria.ro cu preturi exclusive la produse pentru bucatarie: electrocasnice incorporabile, chiuvete din inox si granit, vase de gatit.

Doar aici gasesti cel putin 6 produse pentru casa la cel mai mic pret de pe piata, care se schimba o data la 2 saptamani si zeci de produse la preturi promotionale. Interfata intuitiva si prietenoasa, personal agreabil si specializat te vor ajuta sa alegi produsele cele mai potrivite in cel mai scurt timp. Iar comanda ajunge la tine in cel mai scurt timp, indiferent unde locuiesti in Romania.

Avantajele tale sunt multiple: preturi avantajoase prin ofertele promotionale, posibilitatea de a alege dintr-o gama completa si variata de produse de calitate superioara garantata, de ultima generatie, facilitatea de a primi primul informatii despre ultimele promotii aparute in magazin prin inscrierea la newsletter, usurinta de a compara produse din aceeasi categorie din punct de vedere al pretului si specificatiilor tehnice pentru a stii ce anume se potriveste mai bine nevoii tale.

Proiectul casasibucataria.ro este rezultatul pasiunii pentru tot ceea ce tine de casa si, in special, de bucatarie si de gatit. In acest magazin online gasesti elemente indispensabile pentru orice bucatarie: chiuvete din inox si granit, baterii de bucatarie, hote, cuptoare, plite, combine frigorifice, masini de spalat vase, minii bucatarii si vase de gatit.

Este locul unde vei gasi o varietate de retete care iti vor fi de ajutor, in cazul in care esti in pana de idei pentru masa de pranz si seara. Retetele vor fi testate mai intai de catre noi si, speram, ca si de voi. www.casasibucataria.ro va fi sursa de inspiratie pentru redecorarea ieftina si cu bun gust a celor mai mici spatii din casa. Este important ca locuinta ta sa fie perceputa ca fiind un mediu creativ, functional si primitor.

Chiuveta, fie ca este din inox, granit sau compozit, a fost din totdeauna un element central al bucatariei. Bateria de bucatarie pare banala de cele mai multe ori, insa este cea care are un efect considerabil din punct de vedere al design-ului si al functionalitatii. Cuptorul are o mare importanta pentru ca fara acesta nu se pot gati retetele preferate ale familiei si celor dragi. In functie de preferintele personale legate de design, functii, dimensiuni, consum energetic, se poate opta pentru o hota de perete, incastrabila sau de insula. Dezvoltate pentru a completa gama diversificata de cuptoare si hote, plitele sunt disponibilie in trei variante: pe gaz, pe inductie si din vitroceramica.

www.casasibucataria.ro este un proiect semnat Pyramis Romania in colaborare cu agentia Concept 24, marca inregistrata Active Business Concept, certificata la nivel international in domeniile managementului calitatii, securitatii informatiei si responsabilitatii sociale. Concept 24 ofera solutii complete in domeniul comunicarii online: strategie, design si devoltare de web-site, Adwords, SEO, SEM si aplicatii customizate de tip e-CRM.

Pyramis Romania face parte din grupul Pyramis Metallourgia, companie cu peste 52 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil. Pyramis S.A., la nivel international, detine 9 filiale in toata lumea cu ajutorul carora deserveste 56 de piete.

Date de contact:

PYRAMIS ROMANIA SRL - sediu si showroom

Str. Avram Iancu nr. 30, 075100, Otopeni, Ilfov Romania

Program: luni-vineri 9.00-17.00
Tel: 021 350 02 81, Fax 021 3190998, Mobil 0743 338 348


Sursa: Casa si bucataria, www.casasibucataria.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu