Blog de promovări online

vineri, martie 29, 2013

In cautarea blogger-ului ambasador ZorileStore.ro!

ZorileStore.ro
Cred că, la un moment dat în viaţă, fiecare dintre noi se identifică cu un anumit stil vestimentar şi, respectiv, cu diferite produse de încălţăminte adecvate.

Cu siguranţă că preferăm culori specifice şi abordăm stiluri vestimenare, care ne plac şi ne fac viaţa mai armonioasă şi chiar mai frumoasă.

Din punctul meu de vedere, cel puţin, acestea sunt simţămintele mele referitoare la achiziţionarea vestimentaţiei, cât şi a încălţămintei.

Şi nu putem trece cu vederea faptul că aceste produse de încălţăminte şi articolele vestimentare pot fi cumpărate atât din magazine, cât şi online.

Un site deosebit prin structură şi prin articolele expuse este www.zorilestore.ro.

Aici, putem descoperi articole diferite, pornind de la încălţăminte, îmbrăcăminte şi continuând cu distincte branduri, colecţii, produse outlet.

Personal, îmi place foarte mult produsul de încălţăminte sandale GRENDHA pentru femei IS Star II Fem, mărimea 38, cod 80466_22603_VISINIU. Produsul este destinat zilelor călduroase de vară, când şi îmbrăcămintea purtată trebuie să fie uşoară, vaporoasă, elegantă şi în conformitate cu personalitatea fiecăreia dintre noi. Modelul ales are şi o distinsă floare roşie, pentru cine îndrăgeşte această culoare şi îmbină plăcut în textura sa şi o altă culoare şi anume: maro-ul. Sistemul de prindere este alcătuit dintr-o curea modernă ce leagă într-o manieră elegantă glezna piciorului printr-o buclă metalică reglabilă.
Sandale GRENDHA pentru femei IS STAR II FEM
Astfel, ne putem bucura de zilele şi nopţile fierbinţi de vară purtând un tip de încălţăminte lejer şi comod, cu care să avem posibilitatea de a ne identifica.

Prin acest articol îmi anunţ dorinţa de participare la competiţia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro”, o campanie foarte reuşită iniţiată de către magazinul online Zorile Store în colaborare cu BlogAwards.ro, prin care toţi bloggerii participanţi vor primi gratuit produse de încăltaminte (pantofi sport sau papuci, la alegere) din categoria Curaţenia de primăvară, despre care vor trebui să scrie ulterior, urmând ca autorii celor mai reuşite 10 review-uri să intre în competiţia pentru titlul de Blogger Ambasador ZorileStore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu