Blog de promovări online

vineri, martie 01, 2013

Protectie mai aproape de tine – Noul AVAST Antivirus 8

Noul AVAST Antivirus 8

AVAST Software, producătorul celui mai folosit antivirus din lume, lansează noua versiune a produselor de securitate AVAST. Versiunea 8 introduce mai multe tehnologii noi și îmbunătățiri ale celor existente pentru a oferi cea mai bună protecție proactivă și prevenirea vulnerabilităților fără a elimina confortul utilizatorilor.


Protecție mai aproape de tine – Noul AVAST Antivirus 8
AVAST Software, producătorul celui mai folosit antivirus din lume, lansează noua versiune a produselor de securitate AVAST. Versiunea 8 introduce mai multe tehnologii noi și îmbunătățiri ale celor existente pentru a oferi cea mai bună protecție proactivă și prevenirea vulnerabilităților fără a elimina confortul utilizatorilor.

“Deoarece un antivirus trebuie să ramână dedicat blocarii virușilor, scopul nostru pentru versiunea 8 a fost să îmbunătățim ce știm să facem deja foarte bine”, declară Vince Steckler, CEO AVAST. “Și am reușit acest lucru prin menținerea avantajului nostru unic: 177 de milioane de utilizatori la nivel global.”.

AVAST versiunea 8 introduce tehnologii noi pentru detectarea proactivă a amenințărilor:
-        Tehnologii de cautare automată a amenințărilor de tip Malware pentru a identifica rapid fișiere similare cu cele deja cunoscute. Aceste amenințări sunt verificate în timp real folosind bazele de date cloud AVAST.
-        Un nou motor de detecție dinamic combinat cu facilitatea AutoSandbox™. AutoSandbox™ permite AVAST să analizeze fișierele suspicioase într-un mediu izolat înainte ca acestea să se execute pe sistemul utilizatorului. Noul motor ajută utilizatorul să decidă mult mai ușor dacă să permită sau nu executarea programelor necunoscute și izolează automat în carantină fișierele infectate.
-        Un nou sistem intern numit Evo-Gen asigură detectarea automată pentru generații intregi de malware. Metode avansate de statistică permit AVAST Evo-Gen să identifice caracteristici comune unui număr mare de semnături de tip malware.

“Noul nostru sistem Evo-Gen ajută la crearea mult mai eficientă a definițiilor de viruși care protejează împotriva unui larg număr de malware,” spune Ondrej Vlcek, CTO AVAST, “incluzând amenințări malware necunoscute de tip ‘zero-day’ fără riscul de a genera alarme false.

În plus se previn vulnerabilitățile de securitate de tip back-door cu ajutorul noilor funcționalități:
-        Software Updater – o noua funcție AVAST care verifică aplicațiile neactualizate ajutând utilizatorul sa fie la zi cu cele mai actuale și sigure versiuni ale aplicațiilor cu risc mare de vulnerabilitate. Mai mult, cu noul avast! Premier, modulul Software Updater poate să fie configurat să ruleze în modul automat.
-        Browser Cleanup – un nou modul AVAST folosit la dezinstalarea și dezactivarea programelor de tip “toolbar” sau a altor aplicații nedorite folosite in navigatoarele de internet. Aceste aplicații nu numai că pot fi deranjante dar pot modifica și rezultatele de căutare pentru a redirecta utilizatorul către pagini web folosite la distribuirea de programe de tip malware.
Iar noile imbunatățiri ale interfeței iți oferă securitate mult mai aproape de tine prin:
-        Noua interfață grafică optimizată „Touch“ care permite folosirea ușoară pe noile sisteme de operare și calculatoare. Noua interfață simplă și intuitivă din versiunea 8 este disponibilă în 42 de limbi – mult mai multe decat oricare antivirus din lume.
-        Remote Assistance, o nouă facilitate AVAST care permite utilizatorilor mai puțin pricepuți să obțină ajutor de la distanță de la un prieten familiarizat cu tehnologia.

“Cu noul AVAST 8 venim în întâmpinarea utilizatorilor cu un produs și mai performant, și mai sigur, și mai ușor de utilizat. Așa se explică și succesul Avast în România, unde este folosit cu încredere de peste un milion de utilizatori” declară Claudiu Chiriță, CEO EASY MEDIA, Distribuitor unic Avast! România. “Atât versiunea gratuită pentru acasă cât și versiunile business au demonstrat siguranță și performanțe deosebite de-a lungul timpului. Iar atunci când oferi constant un produs de top, când inovezi și îmbunătățești continuu, succesul vine de la sine. Sunt sigur că noua versiune AVAST 8 va impresiona plăcut pe cei care o vor alege."

Sursa: www.avastantivirus.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu