Blog de promovări online

marți, aprilie 16, 2013

19 aprilie: Bosch organizeaza un Targ de joburi la Cluj

Targ de joburi la Cluj
Vineri, 19 aprilie, Bosch organizează la Cluj un Târg de joburi pentru ocuparea a aproximativ 100 de poziţii în cadrul noii sale fabrici din Cluj. Grupul Bosch anunţă faptul că va căuta ingineri cu diferite specializări atât pentru producţie, cât şi pentru cercetare şi dezvoltare, personal din domeniul economic şi administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de producţie, dar şi tineri cu potenţial, pe care să îi pregătească pentru o viitoare carieră de management. Posturile libere sunt afişate pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la secţiunea „Cariere“. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 - 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Târgul de joburi este organizat de Bosch în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj.

“Bosch a început angajările încă din luna octombrie a anului trecut, dar până acum am recrutat personalul de specialitate, care avea nevoie de o perioadă de acomodare şi şcolarizare mai îndelungată, noii angajaţi fiind trimişi la training în mai multe fabrici Bosch din Europa. Acum începem recrutările pentru restul poziţiilor. Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important. Vom deschide atât un centru de cercetare şi dezvoltare, cât şi o unitate de producţie pentru industria auto, pentru care ştim că vom găsi la Cluj specialişti buni”, a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch S.R.L. şi reprezentanta Grupului Bosch în România.

Pe lângă posibilitatea de a aplica direct în cadrul târgului şi de a vorbi faţă în faţă cu personalul de resurse umane al concernului german, în timpul acestui eveniment Bosch va organiza şi o serie de discuţii libere şi prezentări în cadrul cărora persoanele interesate pot afla detalii despre activitatea din noua fabrică, despre politicile de personal, dar şi despre munca de zi cu zi din diviziile de calitate, cercetare şi dezvoltare sau logistică. Astfel, între orele 11:00 – 11:30 şi 16:00 – 16:30 va avea loc o prezentare generală a noii fabrici şi a politicilor de resurse umane. Începând cu orele 11:30 – 12:00 şi 16:30 – 17:00 se vor prezenta activităţile de producţie. Divizia de logistică va face o prezentare a activităţii sale între orele 12:00 – 12:30 şi 17:00 – 17:30. Cei interesaţi de partea de calitate vor putea discuta direct cu specialiştii Bosch între orele 12:30 – 13:00 şi 17:30 – 18:00. De la orele 13:00 – 13:30 şi 18:00 – 18:30 se va desfăşura o discuţie pe tema activităţilor din cadrul diviziei de cercetare şi dezvoltare.

“Târgul de joburi este organizat astfel încât persoanele care vin să aplice să poată să ne şi cunoască mai bine, să le oferim posibilitatea de a vorbi cu directorii diferitelor departamente, să pună întrebări şi să înţeleagă mai bine atât activitatea propriu-zisă a acelor divizii, cât şi felul nostru de a gândi”, a continuat Brigitte Eble.

"Investiţia Bosch de la Jucu aduce pentru clujeni un plus de speranţă în crearea de locuri de muncă, această speranţă într-un trai mai bun fiind întărită de seriozitatea şi determinarea tipic germane. Mai mult, Grupul Bosch este recunoscut pentru dimensiunea socială a politicii de resurse umane. Acest parteneriat public-privat între doi lideri pe pieţele de resort – Grupul Bosch şi AJOFM Cluj, care este o instituţie lider regional în măsuri active destinate ocupării locurilor de muncă, are ca scop extinderea dimensiunii sociale a investiţiei Grupului Bosch la Cluj. În acest context sunt vizate activităţi de identificare a celor mai potrivite persoane care pot ocupa, în condiţii de maximă eficienţă, locurile de muncă create ca urmare a investiţiei. AJOFM Cluj va susţine investiţia Grupului Bosch prin activităţile de formare profesională destinate persoanelor care urmează să participe la interviurile de recrutare realizate de către angajator", a declarat Daniel Don, director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj.

În această vară, Grupul Bosch va termina lucrările de construcţie pentru noua fabrică din Cluj destinată producţiei şi dezvoltării unităţilor electronice de comandă pentru industria auto. Până la sfârşitul anului, în jur de 325 de angajaţi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul unităţii de la Cluj. De-a lungul următorilor ani, locaţia urmează să fie extinsă.

Într-o primă fază, cea de construcţie, investiţiile planificate se ridică la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi.

Din punct de vedere organizaţional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de aproximativ 20.000 de angajaţi.

Până în prezent, Grupul Bosch este reprezentat în România în trei locaţii. În Bucureşti, Bosch este prezent cu o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, şi echipamente auto pentru piaţa de aftermarket, iar în Timişoara se află un centru de comunicare. La Blaj se află o unitate de producţie pentru tehnică liniară, care este în prezent extinsă cu o unitate de producţie destinată industriei auto. Numărul total de angajaţi ai concernului Bosch în România este de circa 1.400 de persoane. 

Sursa: Bosch Romania

Un comentariu:

  1. Ma asteptam sa organizez mai multe astfel de targuri, ar fi fost interesati si altii, chiar din alte orase ale tarii :)

    RăspundețiȘtergere