Blog de promovări online

sâmbătă, aprilie 27, 2013

Premii de 1500 euro la Concursul "Locuinta sustenabila"-editia 2013

Locuinta sustenabila
Arhitectura, modalitatile de proiectare si de realizare a locuintelor se modifica permanent pe masura ce sunt implementate tehnologii si materiale noi de constructie si finisare.

Concursul "Locuinta sustenabila", aflat la cea de-a doua editie, promoveaza tinerii arhitecti care aplica tehnologiile si materialele noi in constructia de locuinte, pentru a realiza locuinte sustenabile, accesibile ca pret de constructie si de intretinere, eficiente energetic, cu impact minim asupra mediului inconjurator.

Concursul este organizat de revista Bursa Constructiilor si Asociatia pentru Locuinte Noi in colaborare cu Uniunea Arhitectilor din Romania.

Va invitam sa participati la Concursul de idei si solutii de arhitectura “Locuinta sustenabila”, editia 2013 ce isi propune sa aduca in atentia beneficiarilor proiecte de locuinte sustenabile, la preturi accesibile, care sa indeplineasca in acelasi timp standardele moderne de calitate a locuirii.

Castigati notorietate si premiile sponsorilor in valoare de 1500 euro:
*premiul KNAUF INSULATION in valoare de 500 euro
*premiul SINIAT in valoare de 500 euro
*premiul ADEPLAST in valoare de 500 euro

Pentru selectarea proiectelor ce vor fi publicate in editia urmatoare a revistei Bursa Constructiilor, va rugam sa transmiteti proiectele pana in 10 mai 2013!

Proiectele inscrise in concurs vor fi mediatizate in randul beneficiarilor, al dezvoltatorilor rezidentiali, precum si al producatorilor de materiale de constructii si prestatorilor de servicii pentru constructii pentru a le indica tendintele privind evolutia cererii in acest domeniu.

Avantajele participarii la acest proiect:
Arhitectii sunt promovati catre beneficiari si dezvoltatorii rezidentiali prin publicarea proiectelor - in revista Bursa Constructiilor - pe site-ul www.constructiibursa.ro si pe site-urile partenere - beneficiati de abonament pe un an la revista Bursa Constructiilor.

In cadrul concursului sunt acordate premii in valoare totala de 1500 euro.

SPONSORI: Knauf Insulation, Siniat, Sika, Adeplast, Elpreco. Concursul este organizat in parteneriat cu Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR). 

Pentru fisa tehnica a concursului accesati: http://www.constructiibursa.ro/s=concurs_arhitectura_2013.html

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Cristina Halmageanu
021 315 43 56, int 3180735 010 169/ 0742 214 064
revista@constructiibursa.ro
www.constructiibursa.ro
http://www.constructiibursa.ro/s=concurs_arhitectura_2013.html
www.alnr.ro

Sursa: www.constructiibursa.ro 

Un comentariu: