Blog de promovări online

luni, aprilie 29, 2013

Zilele Tineretului - 7-9 mai 2013 in Municipiul Targu Jiu

Zilele Tineretului
In perioada 7-9 mai 2013 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Gorj va desfasura o serie de activitati cu si pentru tineri, dupa cum urmeaza:

Crosul Tineretului –se va desfasura In data de 8 mai In centrul orasului Tg-Jiu, pe categorii de varsta. Se vor oferi tricouri inscriptionate tuturor participantilor, iar cei mai buni sportivi vor primii diplome, medalii si premii In obiecte.

Street-ball – In perioada 7-9 mai se vor desfasura meciuri de baschet 3 la 3, pe doua grupe de varsta,  pe terenurile din baza sportiva Tudor Vladimirescu. Se vor oferi tricouri inscriptionate tuturor participantilor, iar cei mai buni sportivi vor primii diplome, medalii si premii In obiecte.

Jocuri pentru toate varstele - timp de 3 ore, In data de 8 mai,  se vor desfasura activitati de dinamizare, team building, exercitii de Incredere si divertisment, sub Indrumarea voluntarilor  din organizatiile de tineret:ATDR, CDCD, CECIS. Activitatile au un caracter ludic si educational. Activitatile vor fi supravegheate de 5 voluntari.

„Targul de Joburi” – In ziua de 8 mai, timp de 4 ore, In holul Facultatii de Drept din Tg-Jiu, agentii economici Isi vor prezenta oferta de locuri de munca pentru tineri.

Flash mob– „Tineri cu bun simt” – este o activitate scurta ca durata, dar care se vrea cu impact mare In randul tinerilor. Va fi promovat un mesaj pozitiv. Vor participa un numar de 15 tineri care vor pregati activitatea si vor antrena alti tineri doritori sa se alature mesajului promovat. Participantii vor primi tricouri inscriptionate,  hartie si pixuri.

-„ONGT-urile In CENTRUL atentiei” - ONGT-urile vor avea ocazia sa-si promoveze activitatea si proiectele. Reprezentantii acestora se vor afla pe parcursul zilei de 9 mai , avand contact direct cu tinerii care se vor afla In centrul orasului.

Punct de informare „Voluntari pentru viitor” - Se va amplasa un stand In centrul orasului, unde tinerii se pot adresa voluntarilor pentru informatii despre proiectul „Voluntari pentru viitor”. Se vor Impartii pliante, flayere, etc.

-„Cetatean roman, cetatean european” - In data de 9 mai, In incinta Facultatii de Litere din Tg-Jiu se va desfasura un simpozion avand ca tema sarbatorirea Zilei Europei, la care vor participa elevi si studenti.

„45 degrees QUEST 2013” - Activitatea principala a acestui proiect costa In realizarea unui concurs de orientare In orasul Tg- Jiu, prin organizarea unui traseu cu diferite probe, pe care participantii vor trebui sa Il parcurga. Se vor oferi tricouri inscriptionate tuturor participantilor, iar cei mai buni vor primii diplome, medalii si premii In obiecte.

- „Lumina europei” – In data de 9 mai, se vor aprinde lumanari In forma steagului Uniunii Europene In Amfiteatrul din centrul orasului. Se vor Impartii stegulete si se va canta imnul UE si alte melodii In tema.

- Palatul Copiilor din Tg-Jiu va oferi un spectacol de muzica si dans In amfiteatrul din centrul orasului pentru toti cetatenii din Tg-Jiu.

Animatie stadala – moment de clawing si jonglerii

Parteneri:Inspectoratul Scolar Judetean Gorj, Palatul Copiilor Tg-Jiu, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj, Universitatea „Constantin Brancusi” Tg-Jiu, Asociatia Drumetii Montane,  Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - Filiala "Ecaterina Teodoroiu" Tg-Jiu, Consiliul Judetean al Elevilor Gorj, Asociatia CECIS Romania, Asociatia Tineret si Dezvoltare Regionala, Primaria Municipiului Targu Jiu, AFOFM GORJ.

Sursa: Canavoiu Alexandru, Reprezentant Proiect Voluntar pentru Viitor, www.voluntaringorj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu