Blog de promovări online

vineri, mai 17, 2013

Campania: “Ajuta-l pe Stefan!” continua

Ajuta-l pe Stefan!
Agenția de creație și publicitate Donez Design a demarat în data de 9 aprilie 2013, o a doua etapă a campaniei umanitare de strângere de fonduri, pentru Ștefan Gabriel Georgescu, formator de lideri și bursier din 2012 în cadrul Școlii de Securitate și Studii Globale a Universității Americane Militare din Manssas, SUA.

Agenția de creație și publicitate Donez Design a demarat în data de  9 aprilie 2013, o a doua etapă a campaniei umanitare de strângere de fonduri, pentru Ștefan Gabriel Georgescu, formator de lideri și bursier din 2012 în cadrul Școlii de Securitate și Studii Globale a Universității Americane Militare din Manssas, SUA, reprezentând plata asigurării medicale anuale din Marea Britanie în valoare de 3.456 lire, care îi permite accesul gratuit în continuare la consultații cât și a tratamentului de resincronizare al domnului Ştefan Gabriel Georgescu, în urma căruia i s-a implantat un pacemaker bicameral cardiac, fiind acoperiți până la începutul lunii decembrie 2013.

Domnul Ștefan Gabriel Georgescu a fost diagnosticat în 2009 şi 2010 cu ruptură de cordaje de gradul III/IV, insuficiență mitrală severă anterior, al scalopului central cu regugitare în colaps inspirator complet și multiple infarcturi tranzitorii. Ulterior diagnosticării d-nului Ștefan Gabriel Georgescu s-a realizat implantarea unui loop-recorder (ILR) – aparat de monitorizare a ritmului cardiac care a ajutat timp de 2 ani la stabilirea unui diagnostic, studiu electrofiziologic complex fiind folosite catetere de ablație și diagnostic – pentru tratamentul AVRNT, cu radiofrecventa, privind tratarea diverselor tulburari de ritm cardiac cât și implantarea ulterioară unui cardiostimulator bicameral – dispozitiv CRM de ultimă generaţie, beneficiind de ultimele tehnologii disponibile și îmbunătățiind terapii existente, reducând stimularea inutilă a ventriculului drept (VR) la pacienții cu conducție intactă atrioventriculară și o sondă implantată – învelișul sondei, dintr-un material inovator, o substanță nouă, un copolymer, care întregește calitățile poliuteranului și a siliconului oferindu-i rezistență în timp și elastricitate, permițând implantul pentru pacienți cu anatomii diferite.

Medicii curanți au recomandat urmarea tratamentului de resincronizare de către domnul Ştefan Gabriel Georgescu pentru o perioadă de cel puțin 6 luni, respectiv până în luna mai 2013, când va avea următorul tratament de resincronizare. Pe durata celor 5 luni, starea de sănătate a acestuia s-a îmbunătăţit considerabil, fapt confirmat de faptul că domnul Ştefan Gabriel Georgescu a revenit complet în activitate, reluându-și din responsabilitățile sale. Continuarea tratamentului de resincronizare cât şi intervenţiile chirurgicale au fost posibile prin campania de strângere de fonduri iniţiată de agenția de creaţie Donez Design şi Fundația Sensiblu.

În urma interogării din luna decembrie 2012 a anului curent, după 5 luni de tratament cu răspuns favorabil, domnul Ştefan Gabriel Georgescu a primit de la medicii curanți al domniei sale următorul rezultat: “Pacient intrând în studiu cu implantare de cardiostimulator (DCI-RCT) cardiac de tip DDD cu resincronizare cardică – aug. 2012 pentru BAV complet iatrogen, după ablaţie cale lentă pentru tahicardie prin reintrare NAV, complicată cu tahicardiomiopatie”, fiind afirmat de medicul specialist cardiolog, Cristina Maria Popică, de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” cât și profesorul de la London Hospital) recomandarea în continuare a interogării (resincronizării) bicamerale, pe termen nedefinit. Atât controalele cât și monitorizarea evoluției sub tratamentul de resincronizări medicale sunt realizate din 6 în 6 luni și eventual trimestrial (evaluările imagistice pentru a vedea nivelul de degradare a sondelor implantate din atriu și ventricul).

Costul unei asigurări medicale private anuale, care îi permite accesul gratuit la consultații cât și a tratamentului de resincronizare al domnului Ştefan Gabriel Georgescu, este de aproximativ 22.038,73 RON anual (echivalentul a sumei de 3.456 lire anual). Cardiostimulatorul bicameral INGENIO J173 DR de ultimă generaţie, este achiziționat împreună cu un dispozitiv Latitude (Patient Management System), produs de către Boston Scientific. Conform reprezentantului oficial autorizat Medison Pharma în România, achiziția programatorului și a sistemului LATITUDE Communicator, nu a fost importată, distribuită sau folosită pe teritoriul României până în momentul de faţă, achiziţia făcându-se numai în anumite regiuni și numai prin canalele autorizate autorizate Medison Pharma Worldwide, datorită costurilor ridicate de integrare. Cardiostimulatoarele cât şi programatoarele produse de firma Boston Scientific nu fac parte din cele cuprinse în Programul Naţional de Cardiologie pe anul 2013 al Ministerului Sănătăţii, datorită procesului îndelungat de « realesed ».. Conform bilanţului efectuat până în momentul de faţă, costurile dedicate asigurării medicale, tratamentului de resinsicronizare și intervențiilor chirurgicale s-au ridicat la suma de 227.000 lire, fiind acoperite din surse diferite de finanțare, printre care și fondurile obținute în cadrul campaniei umanitare desfășurate de Fundația Sensiblu.

Partenerii campaniei: “Ajută-l pe Ștefan!” sunt Donez Design şi Fundația Sensiblu. În ultimii ani, Fundatia Sensiblu la susținut financiar pentru a-și acoperi din costurile imense ale tratamentului pentru afecțiunea cardiacă pe care o are, fiind alături de el în continuare și unul din acei oameni care a trecut prin momente mai puțin placute în viața, reușind să-și pastreze zâmbetul si optimismul. Ștefan Gabriel Georgescu are nevoie de sprijinul nostru pentru a-și achita contravaloarea asigurării medicale private care îi permite accesul gratuit la consultații și tratament în Marea Britanie din decembrie 2013.

În aceste 7 luni ne-am bucurat de solidaritatea dvs. prin mesajele şi apelurile exprimate, dar, mai ales, prin acţiunile concrete materializate de bilanţul de acum. Acest fapt nu ar fi putut avea loc dacă nu ar fi existat credinţa în cauză că salvarea unui formator de valoare, marchează o adevărată „școală de valoare”, o confirmare a capacităților proprii de gestionare și transformare a vieții profesionale, a lui și de multe ori a celor din jurul lui. Domnul Ştefan Gabriel Georgescu a fost lianţul clădit pe o fundaţie academică solidă, datorită bogatei sale experienţe în comunicare, managementul perfomanțelor, adaptarea la schimbare, dezvoltarea angajaţilor şi atitudinea proactivă ce acţionează ca factor motivant în relaţiile cu colegii, colaboratorii şi de aceea, pentru el, va trebui să definim mai departe efortul nostru pentru ca odată revenit în business-ul românesc să putem spune: am fost şi noi parte a acestei campanii: ”Ajută-l pe Ștefan!”.

“(….) Prețuiesc efortul financiar al dumneavoastră, comunităților academice, întreg corpului profesoral din cadrul SNSPA, colegilor, foștilor colegi, prietenilor apropiați, persoanelor excepționale pe care îi am în Marea Britanie, care mi-au înțeles situația, fiind foarte conștient asupra efortului pe care fiecare dintre voi îl depune pentru a obține acesti bani, dar în același timp mai mult vă mulțumesc pentru dragostea, gândurile bune și pentru sincerele voastre rugăciunci. (….).” (Ştefan Gabriel Georgescu, absolvent SNSPA Bucureşti – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice)

Campania umanitară: “Ajută-l pe Ștefan!”, iniţiată de agenția de creație Donez Design şi ulterior de Fundația Sensiblu, pentru domnul Ștefan Gabriel Georgescu, continuă prin apelul către publicul larg, către agenţiilor de presă, prietenilor săi, ONG-urilor, comunităților academice, colegilor, către mediul de afaceri precum şi către toţi cei care pot susţine, cu orice contribuţie financiară, privind continuarea controalelor medicale din Marea Britanie.

Îl puteţi ajuta şi sprijini pe domnul Ștefan Gabriel Georgescu, apelând la următoarele modalităţi de donaţie. Donațiile se pot face în România în conturile următoare:

PENTRU COMPANII, FIRME, ORGANIZAŢII:
Începând din data de 10 aprilie 2013, organizațiile, companiile și firmele pot dona în contul Fundației Sensiblu având codul de înregistrare fiscală: 14546216, în contul IBAN- RO07BACX0000000030800310, deschis la UniCredit Tiriac Bank SA – Sucursala Grigore Mora, tel./fax 021-3017474/75. Menționăm că deductibilitatea fiscală pentru firme se obține doar prin încheierea unui contract de sponsorizare cu Fundația Sensiblu pentru suma donată. Astfel, cheltuiala este 0 pentru firma/organizația dvs. Cei care doresc să vină în sprijinul nostru avem rugămintea să precizați la donație „Pentru campania ‘Ajută-l pe Ștefan’.” Fundația Sensiblu fiind partener al campaniei umanitare: “Ajută-l pe Ștefan!”.

CONTRIBUŢII INDIVIDUALE:
RO04 RZBR 0000 0600 1402 6424 (RON)
RO10 RZBR 0000 0600 1511 9021 (GBP)
RO37 RZBR 0000 0600 1498 9816 (EUR)

Prin ordin de plată, aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:
Titular de cont:
STEFAN GABRIEL GEORGESCU
CNP: 1840405340912
COD SWIFT: RZBRROBU
RAIFFEISEN BANK – Sucursala București, Agenţia Calea Dorobanților, Piața Dorobanți nr. 1, Sector 1, București, România.

DIRECŢIONEAZĂ 2% CĂTRE FUNDAŢIA SENSIBLU:
Și anul acesta te incurajăm să direcționezi 2% din impozitul pe venit către campania Ajută-l pe Ștefan al Fundației Sensiblu, urmând câțiva pași simpli:
1. Descarcă și completează Declarația 230 sau Declarația 200 (în funcție de tipul de venit) 2. Semnează Declarația 3. Expediaz-o sau depune-o personal la Administrația Financiară de care aparții (adresele le găsești pe site-ul ANAF) Data limită pentru depunerea declarațiilor este 25 mai 2013!

Iţi mulţumim că te gândeşti să direcţionezi 2% către Fundaţia Sensiblu!

CONTACT: Georgescu Stefan Gabriel Mobil 0040 746 970 234 Împreună putem reuşi!
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina oficială a campaniei de pe Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ajuta-l-pe-Stefan/420087771389964

Ștefan Gabriel Georgescu este lincețiat în fizică, Facultatea de Fizică, Universitatea din București, științele comunicării, Facultatea de Comunicare & Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), formator de lideri, prin programul de Train the Trainers pentru sectorul privat. Pe lângă experiența profesională de peste 8 de ani în industria software, mai deține și studii de perfecționare privind Managementul Resurselor de Apărare la Şcoala NATO (NATO School) din Germania, Colegiul NATO de Apărare (NATO Defence College) din Italia, aflate în subordinea Școlii de Studii Postuniversitare, Universitatea Națională de Apărare „CAROL I” – MApN. Portofoliul educațional al lui Ștefan Gabriel Georgescu mai include managementul conflictelor și negocieri prin prisma comunicării situațiilor de criză organizațională actuală, prevenirii, managementului crizelor și a profilelor de imagine, de la Colegiul Inter-American de Apărare (Inter-American Defense College) din SUA și Colegiul European de Securitate și Apărare (European Security and Defence Policy College) din Belgia. Ștefan Gabriel Georgescu a fost admis în noiembrie 2012 ca și bursier la School of Security and Global Studies din cadrul American Military University, cu specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din Statele Unite ale Americi.

Sursa: Cubrain Studio 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu