Blog de promovări online

luni, mai 20, 2013

Carucioare tip umbrela – un ajutor pentru mamici

Carucioare tip umbrela
Alegerea caruciorului pentru copil poate fi o sarcina dificila, avand in vedere gama larga de produse, design si funcționalitate, importanta este gasirea caruciorului cel mai practic pentru Dumneavoastra.

Carucioarele tip umbrela sunt recomandate pentru transportul cu masina, daca portbagajul e mic, sau folositi transportul public, calatoriti cu avionul, etc.

Daca un carucior mare trebuie transportat de doua persoane pe scari, nu incape in lift sau portbagaj, un carucior usor poate fi dus intr-o singura mana de catre orice mamica. Carucioarele sport de tip umbrela se pot plia, ceea ce inseamna ca nu ocupa loc mare de depozitare. Rotile acestor carucioare tip umbrela sunt de obicei duble, rezistente si permit o manevrare usoara a caruciorului cu ajutorul rotilor din fata pivotante.

Spatarul este reglabil, totusi acest tip de carucioare este recomandat doar dupa ce bebelusul poate sta in sezut, adica dupa ce implineste 5-6 luni.

De regula, fiecare producator de carucioare fabrica aceste tipuri de carucioare in diferite culori si sisteme de pliere, oferta fiind bogata. Firma X-lander, prin modelul X-lander XS a creat un carucior pentru copii elegant cu o varietate de culori disponibile, printre care albastru pentru baieti, coraliu pentru fetite si bineinteles si o culoare neutra pentru ambele sexe. Un mare avantaj al acestui  carucior esta faptul ca husa se poate detasa pentru a fi spalata. In cazul in care doriti sa achizitionati un carucior tip umbrela magazinul online de produse pentru copii si bebelusi www.primulzambet.ro va ofera o paleta bogata de carucioare copii, pentru orice buget.

Sursa: www.primulzambet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu