Blog de promovări online

marți, iunie 04, 2013

Bosch Starlight – Camerele de supraveghere video HD cu cea mai mare sensibilitate la lumina de pe piata

Camere de supraveghere video HD Bosch
Odatǎ cu lansarea noii generații de camere DINION Starlight HD 720p şi FLEXIDOME Starlight HD 720p RD, divizia Bosch Security Systems aduce pe piața de securitate din România camerele video special concepute pentru a oferi o înaltă performanță chiar şi în cele mai dificile condiţii de luminozitate. Noile camere reprezintă un progres tehnologic uriaș în materie de sensibilitate, furnizând imagini color în situațiile în care alte camere arată doar imagini alb-negru, şi filmând imagini alb-negru în situațiile în care alte camere nu mai sunt capabile de a capta imagini. 


Progres tehnologic uriaș în securitatea HD 

Datoritǎ sensibilitǎţii ridicate atât în modul color (0,017 lux), cât şi în modul monocrom (0,0057 lux), camerele HD lucreazǎ cu luminǎ ambientalǎ minimală, furnizând imagini clare într-o multitudine de aplicaţii unde luminozitatea redusǎ este o provocare. Capacităţile de frame rate (60 fps) ajutǎ la captarea corespunzătoare a evenimentelor care se desfăşoară într-un ritm alert, cum ar fi în cazul aplicaţiilor de monitorizare a traficului sau în cazinouri. 

Imagini de neegalat 
Noile camere Starlight sunt echipate cu tehnologia Content Based Imaging Technology (CBIT). Această inovație Bosch combină în mod inteligent informațiile de la senzorul de imagine, procesorul de semnal, encoderul IP şi procesorul de video-analiză (IVA) pentru a optimiza în mod dinamic imaginile fiecărei scene. Camerele cu tehnologia Bosch CBIT beneficiază de două funcții speciale: Intelligent Auto Exposure (iAE), care asigură imaginile optime pentru zonele de interes din scenă, și Intelligent Dynamic Noise Reduction (iDNR) care asigură imaginile cu un consum minim de bandă de rețea, reducând astfel semnificativ spațiul de stocare necesar. Camerele HD 720p Starlight au nevoie de cu până la 30 la sută mai puțină bandă de rețea decât alte camere HD 720p sau SD. 

Utilizare în orice aplicație, vizualizare de oriunde din lume 
Camerele unicat FLEXIDOME RD sunt proiectate pentru aplicații de exterior. Carcasa camerelor este robustă, din aluminiu turnat, putând rezista la echivalentul a 55 de kg de forță. Mai mult, camerele pot opera la temperaturi extreme, atât pozitive, cât şi negative. Camerele FLEXIDOME RD au în componență obiectivele varifocale HD Super Resolution preinstalate care acoperă o gamă de la 1,8 mm (ultra wide) la 40 de mm (telephoto). 

Prin aplicarea tehnologiei Bosch Dynamic Transcoding, imaginile la calitate HD pot fi vizualizate din orice locație care are acces la internet, chiar și printr-o bandă de rețea de doar 128 de kBit/s. Se pot utiliza în acest sens echipamente iPad, un simplu browser, aplicaţia gratuită Bosch Viewing Client (BVC) sau – pentru un management complet, Bosch Video Management System (BVMS). 

Migrare către High Definition (HD) 
Noile camere Starlight 720p HD sunt capabile de a furniza imagini excepționale în orice condiţii de luminozitate, depășesc performanțele camerelor SD și reprezintă noul standard în sistemele de supraveghere video profesionale. “Introducerea acestor camere HD cu performanţe ridicate, la un preţ similar cu cel al camerelor SD, subliniazǎ încǎ o datǎ angajamentul nostru de a îmbunătăți în mod constant gama de camere de securitate și accelerează tranziția de la sistemele analogice la IP”, afirmǎ Constant Rutten, Product Manager al diviziei de securitate Bosch Security Systems. 

Interoperabilitate certificatǎ 
Toate camerele DINION Starlight şi FLEXIDOME Starlight sunt în conformitate cu prevederile Open Network Video Interface Forum (ONVIF), care garanteazǎ interoperabilitatea între echipamentele de reţea video, indiferent de producǎtor. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu