Blog de promovări online

vineri, iunie 14, 2013

Carrefour Romania anunta deschiderea a trei noi magazine in franciza, in Bucuresti: Express Angst Brezoianu, Express Gulliver Barca, Express Gulliver Lamotesti

Carrefour
Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei magazine de proximitate în franciză, prin colaborarea cu Angst și noul său partener, rețeaua locală de magazine Gulliver. Numărul de unități în acest format se ridică la 27, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 24 în franciză.

Express combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor cu care te-ai obișnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Date cheie despre cele trei magazine:
Express Angst Brezoianu se află pe strada Brezoianu, nr. 60, sector 1, are o suprafață de 332 mp. și însumează aproximativ 5.000 de produse.
Express Gulliver Bârcă se află pe strada Bârcă, sector 1, are o suprafață de 210 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.
Express Gulliver Lamotești se află pe strada Lamotești , nr. 3-5, sector 4, are o suprafață de 280 mp. și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 119 magazine:
24 de hipermarketuri „Carrefour”;
68 de supermarketuri „Market”;
27 de magazine de proximitate „Express”.

Despre Carrefour Romania S.A
Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

Sursa: www.carrefour.ro 

Un comentariu:

  1. Daca vor reusi sa urce numarul de express-uri la peste 100, tind sa cred ca vor omori multi dintre comerciantii "de la coltul blocului".

    RăspundețiȘtergere