Blog de promovări online

vineri, iunie 07, 2013

Saci de rafie

Saci de rafie
Foto: www.saci.ro
De mai bine de un secol, firmele specializate pe ambalarea produselor de orice marime, din orice industrie si-au incredintat marfa ambalajelor de tipul sacilor de rafie, ca atare, o gama larga de saci de rafie a evoluat o data cu cresterea pretentiilor pietei.

Sacii de rafie sunt ambalaje rezistente mecanic, reciclabile cu costuri minime, folositi la scara larga pentru transportul si depozitarea diferitelor obiecte si materiale. In functie de scopul pentru care sunt folositi, de cerintele produsului de ambalat distingem urmatoarele categorii:
  • saci rafie transparenti (permit, intr-o anumita masura, examinarea produsului ambalat), sau opaci;
  • saci rafie tesuti des sau rar (saci din plasa de rafie pentru ambalarea legumelor proaspete – cartofi, ceapa, morcovi, ardei , etc.);
  • saci rafie colorati sau imprimati;
  • saci rafie captusiti sau nu cu folie de polietilena sau hartie (utilizati pentru ambalarea produselor alimentare cu granulatie mica, pulverulente, sau cu higroscopicitate mare);
  • saci rafie de dimensiuni si densitati diferite (pot avea greutati specifice de 45-120g/mp);
  • saci rafie inchisi prin coasere sau prin strangere cu snurul atasat de sac (sistem folosit mai ales in cazul sacilor pentru transportul si depozitarea legumelor proaspete).
Ambalarea in saci de rafie prezinta avantaje multiple, principalul avantaj fiind faptul ca acesti saci de rafie ofera un spatiu amplu pentru imprimarea detaliilor de genul firma si tara producatoare, tipul de produs ambalat, cantitatea netto, brutto, caracteristicile produsului, compozitie, sortiment, spatiu de publicitate, s.a.m.d. care sunt vizibile de la distanta.

Greutatea suplimentara indusa prin ambalarea in saci de rafie este foarte mica, tocmai datorita faptului ca greutatea unui astfel de ambalaj nu este semnificativa, astfel incat nu se mareste cu mult cantitatea de transportat, sunt usor de manevrat si de manipulat.

Sacii de rafie permit umplerea cu cantitati mari de produs, fiind deosebit de rezistenti la tensiuni mecanice, se manipuleaza comod, avand cel mai scazut procent de pierderi prin manipulare.

Depozitarea stocurilor de saci de rafie goi ce urmeaza a fi folositi pentru ambalare, nu este costisitoare, nu genereaza pierderi nici ca urmare a infiltratiilor de umezeala sau a rozatoarelor, se pot stoca in stive cu numar mare de saci pe stiva, respective spatiul de depozitare necesar este foarte mic. In general, se livreaza in baxuri de cate 500-1000 de saci de rafie/bax, in functie de dimensiunile acestora, ambalate in husa de polipropilena tesuta. Manipularea baxurilor nu este dificila, chiar daca aceasta manipulare se face manual.

Din aceste motive, pentru o gama larga de produse se folosesc sacii de rafie.

Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta irezistibila pentru saci de rafie.

Un comentariu:

  1. Sacii de rafie au foarte multe utilizari , de la depozitat carti si alte obiecte pana la carat diverse lucruri necesare in gospodarie.

    RăspundețiȘtergere