Blog de promovări online

miercuri, septembrie 11, 2013

Avantajele utilizarii jaluzelelor de exterior

Jaluzele de exterior
Într-o societate aflată în căutarea unor produse care să uşureze traiul cotidian şi totodată care să fie prietenoase cu mediul, jaluzelele de exterior sunt o soluţie eficientă pentru a obţine un confort sporit.

Instalare şi mod de utilizare:
Montajul se realizează în exteriorul clădirilor, sub tencuială sau pe tocul ferestrei, în funcţie de suprafaţă şi preferinţele utilizatorului. Din punct de vedere al manevrării, există două tipuri de jaluzele de exterior: cu acţionare manuală prin intermediul unei manivele şi automatizate, care permit manipularea cu ajutorul unei telecomenzi cu unde radio. Preţul acestora depinde de modelul ales şi de producător.

În ceea ce priveşte întreţinerea jaluzelelor, acestea necesită un minim de atenţie, fiind suficientă ştergerea prafului cu o lavetă umezită sau îmbibată cu detergent lichid.

Rezistenţă:
Materialul cel mai des folosit la confecţionarea lor este aluminiul, fapt ce le conferă o rezistenţă mare în timp. În funcţie de calitatea vopselei folosite, acestea îşi menţin culoarea în timp şi nu ruginesc.

Deşi din punct de vedere al formei seamănă cu jaluzelele interioare, dimensiunile mai mari ale lamelelor, precum şi ghidajele laterale asigură jaluzelelor de exterior o stabilitate sporită în cazul rafalelor de vânt puternice.Anumite modele pot fi dotate cu senzori de vânt şi soare, element ce garantează o utilizare îndelungată a produsului.

Utilitate:
Jaluzelele de exterior au fost create cu scopul de a asigura o bună protecţie solară şi un control personalizat al intensităţii luminii pe toată durata zilei. Lăţimea lamelelor poate varia, permiţând adaptarea jaluzelelor la o gama largă de suprafeţe. Astfel, acestea sunt potrivite atât pentru complexe comerciale sau birourile unor diferite instituţii, cât şi pentru locuinţe private, caz în care, pe lângă aspectul practic, acest tip de jaluzele oferă un design atractiv.

Aspectul estetic:
Jaluzelele de exterior pot fi personalizate printr-o paletă largă de culori şi modele. De cele mai multe ori, este preferată nuanţa clasică de gri metalizat, deoarece oferă un aspect modern şi profesional. În acest mod, jaluzelele se pliază foarte bine pe arhitectura clădirii, accentuând faţada.

Analizând motivele prezentate anterior, este lesne de înţeles de ce jaluzelele de exterior sunt căutate de toate segmentele pieţei, devenind un bun instrument al tehnicii de umbrire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu