Blog de promovări online

joi, septembrie 12, 2013

Case pe structura metalica usoara

NLD
Piata constructiilor in Romania a suferit impactul crizei economice mondiale, si ca urmare a acesteia, ritmul constructiilor s-a diminuat corespunzator. Cu toate acestea, o analiza mai atenta a repartizarii in teritoriu a constructiilor arata o crestere a numarului de imobile ridicate in ultima perioada in mediul rural.

Pentru constructia unei case, familia decide in mare parte proiectul si materialele de constructie, in general pe baza citeriului economic si incercand sa raspunda suficient nevoilor familiei.

Un alt criteriu important il constituie timpul de constructie. Din momentul in care se toarna fundatia si pana se termina acoperisul, fiecare secunda inseamna bani.

In aceste conditii este evident ca orice sistem care reduce timpul de constructie, care implica scaderi de costuri, aduce avantaje importante pentru orice viitor proprietar de imobil.

Casele pe structura metalica usoara sunt solutia perfecta pentru orice tip de constructie. Structura metalica, pe langa faptul ca este durabila, rezistenta si asigura flexibilitatea necesara constructiei in caz de cutremur, are si avantajul timpului redus de asamblare.

Fata de constructiile clasice, la care structura se "croieste" la fata locului, necesitand manopera indelungata, cheltuiieli care nu se regasesc in constructia finala si multe persoane implicate, pentru casele pe structura metalica usoara, structura se proiecteaza si se realizeaza in afara santierului, in atelierul producatorului, se livreaza catre beneficiar demontata, alaturi de schitele necesare asamblarii, pe pachete distincte, cu coduri pe fiecare produs, ramanand in sarcina beneficiarului montarea acestora.

Operatiunea de montare, cu nimic mai dificila decat montarea mobilei la pachet, se poate desfasura simultan in mai multe puncte, riguros determinate, astfel incat, perioada propriu-zisa de santier a ridicarii structurii este redusa la minim, ceea ce inseamna costuri reduse fata de cladirile clasice. Echipele folosite la montare nu folosesc utilaje sau dispozitive complicate, este suficienta o surubelnita electrica, pentru ca piesele se asambleaza demontabil prin suruburi, ceea ce face si mai eficient sistemul, care poate fi demontat si amplasat in alta locatie, la nevoie.

Precizia cu care se realizeaza decuparea, modelarea si imbinarea partilor structurii metalice este milimetrica, pentru ca se exclude modificarea vreunui item pe santier.

Structura corespunde proiectului si primeste avizul unui reprezentant MLPAT inainte de a porni catre beneficiar.

Daca va tenteaza aceasta solutie, puteti oricand sa obtineti mai multe detalii accesand site-ul NLD-Profile Metalice, unde, pe langa detaliile necesare veti putea obtine si solutii pentru proiectele dumneavoastra.

Sursa: NLD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu