Blog de promovări online

luni, septembrie 16, 2013

END OF SUMMER SALE la 101jucarii.ro

End of Summer Sale
Evident, toata lumea stie ce se intampla in 15 septembrie. Sau, anul acesta, in 16 septembrie. Incepe scoala, cu bucuriile si …”bucuriile” ei. Dar, odata cu scoala, la www.101jucarii.ro incepe si campania de reduceri, oferte si promotii la o numeroasa gama de jucarii, figurine si accesorii. Cu alte cuvinte, incepe END OF SUMMER SALE!

Asadar, azi este prima zi de scoala. La mijlocul lunii septembrie ne pregatim cu totii, mai mici si mai mari, direct sau indirect, de inceperea unui nou an scolar. 15 septembrie este o data atat de bine intiparita in mintile tuturor de ani buni si asociata cu inceputul scolii incat nimeni nu mai poate aduce un element de originalitate cand mentionam acest eveniment. Si totusi, daca o faceti….o sa va premiem cu o jucarie! Pentru ca noi suntem www.101jucarii.ro si ne ocupam de jucarii!

Acum, daca ne bucuram sau nu de inceputul scolii, este cu totul alta poveste. Cred ca bucuria sau “bucuria” noastra, a parintilor, are mai putina importanta. Dar oare ce zic copiii? O incercare de sondaj, prin initierea unui dialog pe pagina noastra de Facebook dar nu numai, nu a reusit sa ne edifice prea mult. Parerile sunt impartite, raspunsurile sunt variate.

Deci? Neavand nici pe departe o opinie unanima a copiilor – si e firesc acest lucru – ne-am gandit noi sa incercam sa le facem o bucurie la cat mai multi dintre ei. Atat pentru cei care abia asteapta inceperea scolii cat si pentru cei care si-ar dori o vacanta prelungita dar mai ales pentru parintii care in aceasta perioada se confrunta cu achizitionarea de rechizite, uniforme si accesorii, www.101jucarii.ro vine cu o noua campanie de reduceri – END OF SUMMER SALE .

END OF SUMMER SALE este o campanie care acopera un spectru larg si are componente diferite, pe unele dintre acestea incercam sa le detaliem in randurile urmatoare.

Club Penguin se adreseaza celor mai mici – incepand chiar cu prescolarii – dar printre membrii clubului se numara copii de toate varstele. Acum, la 2 jucarii achizitionate, din partea noastra primesti un banut in plus. Ce se poate face cu el? Eh, asta stiu toti copii care se bucura de Club Penguin. Oarecum asemanator este si tipul de reduceri oferit la Star Wars, unde a doua figurina vine la jumatate de pret. Si asta doar in perioada 16-30 septembrie, adica la END OF SUMMER SALE!

Si pentru ca este end of the summer – sfarsit de vara, a sosit timpul ca sa spunem si noi the end, adica sa anuntam sfarsitul - insotit insa de reduceri masive! - la unele linii de jucarii si figurine cu care ne-am obisnuit pe parcursul anilor precedenti. Astfel, ne vom lua in curand ramas-bun de la personajele Bakugan si Thundercats, la fel ca si marii wrestleri si campioni din inversunatele competitii Ultimate Fighting Championship si Total Non Stop Action – TNA Wrestling.

Amatorii wrestlingului insa nu trebuie sa fie dezamagiti. Si asta din mai multe motive. In primul rand, pentru ca acest sport-show nu cunoaste vreo pauza competitionala. In al doilea rand, deoarece faimosii luptatori din WWE – World Wrestling Entertainment isi fac aparitia pe site-ul nostru in ultimele ipostaze si in cele mai noi linii de action-figures. Si nu oricum! Ci prin reducerile - promotii si oferte - pe care le veti putea intalni si la noutati intre 16 si 30 septembrie! Da, asa e, am inceput sa prezentam cateva dintre noutatile noastre. Nu doar wrestleri, ci si robotii Transformers, personajele lumilor extraterestre din Halo sau Spiderman, super-eroul despre care suntem convinsi ca este foarte bine cunoscut. Cu totii sunt la END OF THE SUMMER SALE!

In final, va dorim sa aveti un an bun la scoala, sa va bucurati de reintalnirea cu colegii si profesorii si va asteptam in continuare pa pagina noastra de facebook la o poveste, la o parere, la un concurs....

Sursa: www.101jucarii.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu