luni, septembrie 02, 2013

Pachet Baza date adrese e-mail Romania si International cu detalii complete la super pret

Pachet  Baza date  4,6 milioane adrese e-mail cu numere de telefon, adresa, localitate + bonus Baza date internationala adrese e-mail si program de trimitere a e-mailurilor in masa la doar 430 RON!!!

Baza de date cu adrese de e-mail Romania si cu numere de telefon este o baza de date complexa care se adreseaza tututror persoanelor fizice si juridice, care sunt interesati de promovarea prin e-mail marketing. Acesta promovare este foarte eficienta si foarte avantajoasa fata de alte tipuri de promovari. Este simplu: Cu un cost redus poti sa te faci auzit la aproximativ 5 milioane de oameni din Romania. Daca ai o afacere, ai un site si vrei sa ai mai multi vizitatori sau ai un produs si vrei sa il vinzi? E simplu: Apeleaza la aceasta metoda si vei fi multumit de rezultatele ei, comparativ cu alte metode pe care le-ai incercat.

Baza de date este actual, este infiintata la sfarsitul anului 2012 si actualizata periodic pana in prezent. Aceasta este o baza de date complexa continand Nume, Prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, judet, oras si functioneaza in proportie de 95 %, fiind strict verificata trimestrial de operatorii nostrii astfel pastrand eficienta ei.

Structura Bazei de date este :
-persoane fizice
-persoane juridice
-orase
-domenii de activitate
-sex
-varsta

Baza de date include toate adresele de office@ ale firmelor inregistrate la camera de comert precum si adrese din urmatoarele domenii: hoteluri, turism, constructii, vanzari, It, imobiliare, auto, culturi religioase, restaurante si multe alte domenii de activitate, precum si a peroanelor fizice de diferite varste din diferite domenii de activitate si cu interese multiple.

Clientii care comanda Cd-ul baza de date beneficiaza automat de update gratuit o data la 3 luni de zile, astfel primind un link de descarcare cu arhiva actualizata pe e-mailul de pe care au facut comanda.

Cd-ul cu baza de date vine insotit alaturi de un  program profesional de trimitere a e-mailurilor in masa cu instructiuni, care este foarte usor de utilizat si se instaleza pe orice PC cu windows trimitind mesaje atat text cat si HTML. Programul are suport multi theader SMTP (adica suporta conectarea la mai multe servere SMTP dedicate, astfel incat dvs. puteti trimite o cantitate mare de mesaje e-mail, fara ca providerul de internet sa va restrictioneze accesul la internet sau sa va suspende conexiunea). Baza de date vine insotita de instructiuni in limba romana, atat despre functionarea programului de trimitere, cat si despre o buna desfasurare a unei campanii de e-mail marketing pentru a evita, ca mesajele sa ajunga in SPAM.

Baza de date se poate comanda prin intermediul FanCourier-curierat rapid, in sistem ramburs. Pentru a comanda avem nevoie de Datele dvs de livrare + numar de telefon si Numele delegatului care ridica Cd-ul. La cerere se poate oferi si factura fiscala +chitanta.

Atentie!!!: La cererea clientului Baza de date se poate comanda si doar pentru o anumita categorie de exemplu: un anumit oras, un anumit domeniu de activitate sau alte pachete cobinate de exemplu: judetul ilfov + domeniu de activitare turism.

Cine doreste sa achizitioneze Cd-ul si are nelamurire este rugat sa lase un numar de telefon si un nume, pentru a putea fi contactat de unul din operatorii nostrii pe adresa de email: promoieftininternet@gmail. com.

Sursa: Baza Date E-mail Marketing

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu