Blog de promovări online

miercuri, ianuarie 15, 2014

Bicicletele fitness - o modalitate de a face miscare si de a slabi in acelasi timp

Bicicleta verticala
Foto: www.sportisima.ro
Se tot vorbeste in ultimul timp, pe toate canalele media, despre miscare si despre slabire. Practic nu este o zi sa nu auzim la TV sloganul celebru de acum "Pentru o viata sanatoasa mergeti zilnic 30 de minute pe jos". De asemenea, nu este zi sa nu vizualizam cel putin un videoclip de prezentare din cadrul rubricilor gen Teleshoping despre noile modalitati de slabire. Si televizorul nu este singurul canal media de promovare a miscarii si a slabirii.

Ei bine, pentru aceste doua lucruri, s-au inventat bicicletele de fitness, care sunt cele mai accesibile moduri de a face miscare si de a slabi in acelasi timp. Acestea au devenit foarte populare in randul oamenilor mai ales datorita usurintei cu care se pot folosi si a rezultatelor rapide pe care le ofera utilizatorilor acestora. 

La prima vedere poate parea o gluma, dar bicicletele de fitness, chiar daca sunt stationare, reprezinta o oportunitate foarte buna de a pune organismul in miscare. Sunt foarte usor de folosit, se pot utiliza si acasa, dau rezultate rapide si cel mai important, contribuie la arderea grasimilor si tonifierea musculaturii.

In functie de pozitia corpului din timpul utilizarii, bicicletele fitness se impart in 3 mari categorii:
  • biciclete clasice vertical;
  • biciclete orizontale;
  • biciclete eliptice.
Bicicletele clasice verticale au o constructie similara cu bicicletele obisnuite, a caror sa si ghidon sunt reglabile, astfel incat sa ofere pozitia ideala din timpul pedalatului.

Bicicletele orizontale sunt alcatuite dintr-un corp principal orizontal si sunt concepute pentru a oferi mai mult confort, ce faciliteaza implicit folosirea acestora pe durate mai mari de timp. Datorita pozitiei din timpul utilizarii se antreneaza mai multi muschi. De asemenea, constructia bicicletelor orizontale permite utilizarea acestora si persoanelor ce depasesc 100 kg in greutate, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru persoanele supraponderale.

Bicicletele eliptice sunt facute special pentru a antrena intregul corp. Acestea se folosesc stand in picioare, cu manere ce sunt actionate odata cu pedalele, pentru a antrena si muschii spatelui, bratelor, pectoralii si abdomenul.

Un lucru demn de mentionat este faptul ca toate bicicletele au in dotare si un display pe care sunt afisate informatii despre viteza de pedalare, distanta virtuala parcursa, numarul de calorii consumate, iar modelele mai avansate ofera informatii ce pot monitoriza pana si pulsul.

In ceea ce privesc preturile pentru bicicletele fitness, pentru ca si acesta este un aspect foarte important, acestea pleaca de la 550 lei si ajung pana la 24.000 lei, cel putin acestea sunt preturile pe care le-am gasit pe www.sportisima.ro, un site specializat pe articole sportive, ce ofera doritorilor nu mai putin de 73 de biciclete fitness.

Sursa: www.sportisima.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu