Blog de promovări online

marți, ianuarie 21, 2014

Sudocrem, pentru parintii atenti la ingrijirea pielii bebelusilor

Sudocrem
Pielea bebelușilor este foarte delicată şi sensibilă chiar şi la cea mai mică atingere. Din cauza faptului că este de aproape 5 ori mai subţire decât pielea unui adult, dar şi pentru că ii lipseste stratul prezent la adulți. Pielea de la această vârstă este predispusă la mai multe afecţiuni şi probleme, care necesită îngrijiri sau măsuri specifice.

In primele luni de la naştere, bebeluşul se confruntă cu mai multe afecţiuni ale pielii, provocate de schimbările hormonale care au loc în corpul lui odată cu expunerea la viaţa extrauterină dar şi din cauza contactului pielii cu diverşi factori (haine, detergenţi, variaţii de temperatură, apă, etc.). Multe dintre aceste iritaţii sunt periculoase iar netratarea lor poate duce la declanşarea unor infecţii grave. Iritaţia provocată de scutec apare la majoritatea bebeluşilor până la 1 an şi se manifestă prin apariţia unor bubiţe sau pete roşiatice pe funduleţ sau în zona inghinală. Simptomele sunt supăratoare pentru bebeluş şi se manifestă prin usturimi şi prurit, iar asta afectează implicit starea de spirit a părinţilor.

Cea mai bună metodă de tratare a iritaţiei de scutec va rămâne mereu prevenţia, însă în cazul iritaţiilor declanşate, aplicarea cremelor speciale înainte de punerea scutecelor reprezintă principala soluţie pentru remedierea iritaţiilor. Alege să foloseşti Sudocrem de fiecare dată când schimbi scutecul bebeluşului. Sudocrem este un produs unic care conţine mai multe ingrediente active care asigură protecţia complexă a pielii, ajutându-te în demersul tău de prevenire a iritaţiilor de scutec.

Sudocrem e o pastă cremoasă care se întinde cu uşurinţă, recomandată pentru utilizare zilnică. Conţine oxid de zinc, compus care determină contracţia ţesuturilor, reducând astfel pierderea fluidelor în procesul de regenerare. Sudocrem, devine astfel ideală: pentru protejarea fundului sugarului împotriva substanțelor iritante din urină și fecalepentru pielea iritată, înroșităpentru pielea eczematoasăpe suprafața pielii asprepentru arsurile și degerăturile ușoarepentru calmarea simptomelor cauzate de înțepături și mușcăturipentru pielea cu tendințe acneicedupă ras și depilatul cu ceară pentru pielea decubită.

Originile Sudocrem pot fi găsite în urmă cu peste 80 de ani in 1931, când Thomas Smith (profesor de farmacie din Dublin), a dezvoltat în laboratorul său o formulă specială de cremă antiseptică protectoare. De-a lungul anilor, din cauza succesului continuu, Sudocrem a fost exportată în tot mai multe țări ale lumii și a devenit cea mai folosită cremă protectoare antiseptică în Marea Britanie si alte țări. În prezent, Sudocrem a devenit în multe cazuri prima alegere a mamelor pentru prevenția și ușurarea iritațiilor produse de scutec, pentru vârstnici o opțiune de luat în seamă pentru diversele iritații legate de decubit, incontinență și chiar pentru adulți sănătoși o cale de a îngriji diverse leziuni minore ale pielii, cum ar fi înțepăturile de insecte sau escoriațiile.

Datorită succesului obținut, cât și a eficienței dovedite, Sudocrem a devenit în ultimii ani multiplă câștigătoare in Europa a Premiului de Aur pentru Mame și Sugari in Europa. În Romania este oferită de Smart Love, brand al companiei Ceumed, fiind disponibilă în toate lanțurile farmaceutice și nu necesită prescripție medicală.

Despre Smart Love
Smart Love e dictat de sloganul "îi ajutăm pe cei cu inimă mare dar care își ascultă și mintea", fiind un brand al companiei internaționale CEUMED (Central European Medical). Smart Love oferă în România produse pentru pentru cele mai des intalnite probleme la bebelusi: Sudocrem, Infacol și Nosko, disponibile în farmacii și drogherii.

Sursa: www.smartlove.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu